Quote Originally Posted by Sinser View Post

Hocam bruma için yanlış zamanı seçmiş olduğumuzdan belki bu kadar fazla transfer ücreti ödemiş olabiliriz haklısındır. Bilirsin bazı dönemler bazı oyuncular için çok düşük meblalar istenirken bazı dönemler ise faiş fiyat söz konusu olur... Biraz duygusallıkta ağır bastığı ve giden para Galatasaraya gittiği için belki umrumda bile olmamışta olabilir. Ancak Galatasaray ı yönettiğim zamanlar da ki bruma istatistiklerini bildiğim için özellikle oraya brumayı aldım.. En kötü ihtimalle aldığımız paraya okutabileceğimize inanıyorum... Birde ingiltere liginin şöyle bir + sı var oyuncu piyasası gerçekten yüksek. Yani bruma burada form yakalarsa bonservis bedelini 30 MN sterline kadar çıkarabilir. Bu meblaya ulaşması oyuncuyu en az 40-50 MN sterline satmam demek olur aradaki 23-33 MN Sterlin ise kar olur demek istediğim bu...

Ve hiç bir transferi emin ol 1-2 sezonda dönmeyecek para üzerine yapmadım, biraz ilerleyelim anlayacaksın. Yaptığım transferlerin satışından en az 2-3 katı fazla para elde edeceğiz ve gelen para ile transfer showuna kalkacağız Gerçekle, oyun farklı... Taktikle,antrenman ile istediğin kadar debelen dur... Zihinsel özellikleri iyi olan bir kadro kurmadığın sürece ingiltere liginde fm de işin çok zor
Şuan Fenerbahçeyle kariyer yapıyorum Fm 2016'da bana İngilterede bir kariyer yaptırıcan