Quote Originally Posted by 3842 View Post
Vazgeçiremedik seni bir şu Göztepe'den. Mark Uth diye bir adam var, forvet. Muhteşem değil ama Süper Lig için iyi bir forvet olabilir bakmanı öneririm. Bende Championship'te gol kralı olup takımı Premier Lig'e taşımıştı, ertesi sezon yüksek bir paraya satmıştım.
Bu sezon Cenki aldık artık forvet almayız gibi.Göztepe den nasıl vazgeçeyim İzmirin Efsanesi.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
Önemli olan oyunculardan tam verim almaktı . Bunuda sağlamışsın. İlk sezon için iyi bir yer Kayserispor maçı ve Osmanlıspor maç tekrarı avrupadan bizi alıkoymuş
Aynen hocam ama zaten hedeflediğimiz yerin üstünde bitirdik.Seneye Türkiye kupası finali ile gitmek daha kolay olabilir Avrupaya.

Quote Originally Posted by mehmetk58 View Post
Hocam merhaba ben fm ilk defa bu sene aldım oynamak için hoşumada gitti. Sana bir soru sorabilirmiyim sen oyuncu alırken neye göre alıyorsun ben forvet alıcaksam benim taktikte mesela forvet komple oynuyorsa oruya tıklıyorum özellikler belli oluyor koyu olanları +11 az koyu olanları +10 yapıyorum yaşıda genç değeri artıcağına değeri düşüyor normalmi sence bu? Birde editör alıcağımda oyunu açarken indirilenler kısmındakini alsam ne olur steamdaki in game editoru alsam ne olur? Cevaplarını bekliyorum..
Oyuncu alırken öncelikle ligine ve takımına göre seçeceksin.Forvet alırken diyelim orta sınıf bir takımda bana göre defansif özelliği olan bir forvet.Pivot yada çalışkan forvet.Birde bitiriciliği sağlam bir yaratıcı forvet yararlı olabilir.Tabii başka bir sürü etken var.Bence tamamen taktikle alakalı.pas oyunu oynayacaksan bencil oyuncu almazsın mesela.En iyi oyuncuyu sen gözlemleyerek bulacaksın.Kendin seçeceksin.Başkasında yıldız olan adamlar sende parlamayabilir.Deüer konusuda yine lig ve oyuncunun verimi ile alakalı.Mesela türkiye ligine 30 M avroya oyuncu al değeri 20 ila 25 arası gözükür en fazla.Ama dışarıya bir adam sat 10M e gider 25 30 m gözükür.Ligle alakası var pazarcı mantığı.Editör kullanmayı bende bilmiyorum.O yüzden bir şey diyemeyeceğim.