-
11.Haziran.2016, 03:59
TAKİPÇİ ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE
Merhaba arkadaşlar, öncelikle açmış olduğum bu kariyeri takip ettiğiniz ve yorumlarınız ile destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sizlerin ilgi ve alakası sürdükçe kariyerimize devam edip hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şuan kariyerimde 2. sezonumu oynuyorum 1 yaz transfer dönemi 1 de ara transfer dönemi gerçekleştirdik. Bu dönemlerin sonunda yapmış olduğumuz transferlerin yüksek bedelleri dolayısı ile siz değerli takipçilerimizin bedeller noktasında eleştirisini okudum, değerlendirdim ve bu konu ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum...
Arkadaşlar transfer noktasında finansa hakim olmayan bir teknik adam değilim bu oyunda. Fm serilerinde minumum geçirdiğim vakit 500-600 saat civarı ortalama da açtığım kariyerlerde sil baştan kadrolar canlandırdığım finanslar dolayısı ile ne kadar başarılı olduğumu biliyorum... Dışardan bakıldığı zaman yüksek bedelli transferler gibi gözüken durumları değerlendirirken şuna dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama yapmış olduğum kariyer ingiltere kariyeri. Yani dünyanın en zor liginde mücadele ediyorum. FM de adam akıllı transfer politikasını tüm lig takımları ile sürdüren nadir liglerden birindeyim... Her sezon milyar euro'lar sterlinlerin havada uçuştuğu ligdeyim
Ve burada yarış çok çetin... Şampiyonlar liginde karşınıza çıktığı zaman "Aman Yandık" diyebileceğiniz 5 takım ile aynı ligde sezonda 2 kere maç yapıyorum
ve bu 5 takımın hüküm sürdüğü ligde başarılı olmaya çalışıyorum. Rekabet düzeyinin ne kadar yüksek olduğunun umarım farkındasınızdır... Öncelikle değerlendirmelerinizde bunu baz almanızı isteyeceğim...
SEZON BAŞI İLK 10 DA BİTİRMESİ ÖN GÖRÜLEN 10 TAKIMIN BU SEZON HARCADIĞI TRANSFER ÜCRETİ
1- MAN UTD 49,75 MN STERLİN
2- CHELSEA 62 MN STERLİN
3- MAN CİTY 87,25 MN STERLİN
4- ARSENAL 40 MN STERLİN
5- LİVERPOOL 56,75 MN STERLİN
6- TOTTENHAM 27,65 MN STERLİN
7- EVERTON 17 MN STERLİN
8- NEWCASTLE 24 MN STERLİN
9- WEST BROM 9 MN STERLİN
10- SOUTHAMPTON 27 MN STERLİN
VE BİZ 98 MN STERLİN HARCARKEN 57 MN STERLİN OYUNCU SATIŞINDAN PARA KAZANDIK.
En son yayınladığım lig puan durumuna bakacak olursanız... Yukarıda isimleri yazan takımların lig sıralamasına hakim olabilirsiniz. 2. Ligde bile play off a kalması tahmin edilen takımımızın premier ligde kabuğundan sıyrılması gelecek yıllara uzanacak bir kadro iskeleti kurması uzun vaadede dönüşü olacak yatırımları sağlayarak hem sportif başarılar elde etmesi, hemde bu sportif başarıların ardından gelecek oyuncu satışlarından mevcut harcanan paranın kat ve kat fazlasını kazandırmasını amaçlamamız gayet normal değil midir ?
Eğer ki bonservisler konusunda yaptığınız bu eleştiriler ben ligde ilk 3 içerisinde değil de çok daha alt sıralarda bulunsaydım gerçekten çok haklı olurdunuz... Ancak aşağıda ki hesabı incelerseniz zaten sezon içinde sportif başarıdan kazanacağımız para bu durumu fazlasıyla süspanse edecektir.
LİGİ 3. SIRADA TAMAMLARSAK 20 MN STERLİN PARA ÖDÜLÜ
GEÇEN SENE CHAMPİONCHİP ŞAMPİYONLUĞUNA 57 MN STERLİN TV YAYINLARI GELMİŞTİ BU YIL KAÇ MİLYON OLUR SİZ HESAPLAYIN...
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINA KALMA BEDELİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ TV HAKLARI
FA CUP TUR BEDELLERİ
CAPİTAL ONE CUP BEDELLERİ VE DAHA DAHİL ETMEDİĞİM BİR ÇOK KALEM...
Sevgili arkadaşlar, çok düşük kadro bedelleri ile bende bu kariyeri sürdürürüm. Ancak bu sene ligde kalmayı, seneye uefa kupalarına katılmayı, sonra ki sene ilk 3 ü , sonra ki sene ancak şampiyonluğu hedefleyebilirim. Yapmış olduğum bu yatırımın karşılığında kariyerimde başarı sağlayamazsam beni eleştirilerin dibine koyabilirsiniz. Ancak sizden ricam diğer ligler ve klüpler ile ingiltere ligini hele ki 2. ligden çıkıp ligde ilk 3 e yerleşmiş bir klübü bir tutmayınız... Rakiplerimizin transfer bütçeleride mevcut kadro yapıları da aynı değil... Yukarıda listelediğim tüm takımların oturmuş kadrosu olmasına rağmen bu transferleri yapıyorken bizim 0 dan kadro kurma isteği ile yapmış olduğumuz bu harcama bence gayet normaldir....
Bu uzun yazımı okuyan, kariyerimizi takip eden duygu ve düşünceleri ile açmış olduğumuz bu başlığa değer katan herkese teşekkür ederim... İyi günler, iyi oyunlar 
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri