28.HAFTA
ELİMİZDEKİ AVANTAJI ÜST ÜSTE 3 MAÇ KAYBEDEREK, RAKİPLERİMİZE HEDİYE ETTİK
28.HAFTA
ELİMİZDEKİ AVANTAJI ÜST ÜSTE 3 MAÇ KAYBEDEREK, RAKİPLERİMİZE HEDİYE ETTİK
29 ve 30. HAFTA
SON MAÇ İLE KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEDİK AMA ELİMİZDEKİ BÜTÜN AVANTAJI KAYBETTİK AŞIRI DERECEDE PERFORMANS KAYBI YAŞIYORUZ.
SON 4 HAFTA
Şu son 4 haftayı kayıpsız geçersek şampiyon olabiliriz.
SPOR TOTO SÜPER LİG 1.SEZON SONU
LİGİN SON HAFTASINA KADAR ŞAMPİYONLUĞU KOVALADIK.
KURDUĞUM KADRODAN MEMNUNUM SON 7-8 HAFTADAKİ PERFORMANSIMIZ BU DENLİ DÜŞMESEYDİ ŞAMPİYON OLABİLİRDİK , NİTEKİM ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEMESİNİDE SON MAÇTA KAYBETTİK.
BİZİM İÇİN GÜZEL BİR SERÜVEN OLDU.
LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN 2. TAKIMI OLURKEN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMIDA OLDUK.
ŞAMPİYONLUĞUN ŞİFRESİ BURDA SANIRIM
YILIN TAKIMINDA 4 FUTBOLCUMUZ YER ALDI.
ÖZELLİKLE LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN 2. TAKIMI OLMUŞKEN NERDEYSE DEFANS HATTININ BİZDEN OLUŞMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜYDÜ
LİGE KERİM FREİ DAMGASI
LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN 2. TAKIMI OLMAMIZDAKİ PÜF NOKTASI SANIRIM BURDA YATIYOR.
STOPERLERİMİZ OLMASA KİM BİLİR DAHA NELER YİYECEKTİK
SEZON BOYUNCA FORMA GİYMİŞ FUTBOLCULARIMIZIN LİG PERFORMANSI
Gidişat bizi umutlandırmıştı ama sonunu getiremedik.Hedef Avrupa ligi idi o geldi.Sonraki sezona da aynı kadro ile devam mı hocam ?
Şu an gerçekten kafam karıştı hocam , avrupa ligi hedefini tutturduk ama bir şampiyonluğu kaçırarak.
bir kaleci , bir stoper , bir orta saha almayı düşünüyorum ama kiradan gelecek 20 ye yakım futbolcum var gönderceklerim var valla şu an kafam allak bullak oldu.
Bütçe disiplinini bozmakta istemiyorum.
genç tecrübesiz kadroyla iyi sonuçlar alınmış gelecek sezon birkaç tecrübeli futbolcu takviyesiyle güzel bir harman oluşur roncaglia iyi olur
nefesimiz yetmedi diyelim bu sezona.gol yeme alışkanlıgını aşarsak eger daha farklı olur.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Tebrikler. Bence güzel bir sezon olmuş. Bu sene daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
hocam sen naptınben böle bi şeye cesaret edemezdim.bence kaliteli dünya yıldızı bir forvet al gerisi gelir
Hocam nasıl bir veritabanıyla başladın? Hangi ülkeleri açtın söylersen sevinirim.Basarılar..
Gol attığın sürece gol yemek sıkıntı olmasa da kritik anlarda o puanlar aranıyor hocam
Yine de iyi bir sezon geçirmişiz bence.Seneye aynı son hafta durumunu yaşamazsak bir sorun olmaz bence.
Hocam şuan en önemli önceliğimiz ekonomi
İnşallah hocam teşekkürler
Hocsm o slışksnlığımı 10 senedir yenemedim , kendimi alamıyorum hücum etmekten.
Bende öyle düşünüyorum hocam , ekonomimize göre bir tecrübe bulmak zor olacak ama.
GİDEN FUTBOLCULARIMIZ
KİRADAKİ FUTBOLCULARIMIZIN GERİ DÖNMESİ İLE HAREKETLİ YOĞUN BİR PAZARLAMA SÜRECİ YAŞADIK.
OYUNDAN BİRAZ UZAK KALDIK ŞİMDİ TELAFİ ETMEMİZ LAZIM.
2. SEZON YERLİ TRASFERLERİMİZ
OZAN SOL
ŞENER ÖZBAYRAKLI
ŞENER ÖZBAYRAKLI TRANSFERİ İÇİN FENERBAHÇE KULÜBÜNE 600 BİN$
OZAN SOL TRANSFERİ İÇİNDE ALTINORDU KULÜBÜNE 500 BİN$
TRANSFER ÜCRETİ ÖDENMİŞTİR.
NAHUEL BUSTOS
18 YAŞINDAKİ ARJANTİNLİ GENÇ SANTRAFOR 500 BİN$ TRANSFER ÜCRETİ İLE Club Atlético Talleres de Córdoba TAKIMINDAN TRANSFER EDİLMİŞ , KASIMPAŞASPOR'A KİRALANMIŞTIR.
SHEREL FLORANUS
18 YAŞINDAKİ ARJANTİNLİ GENÇ STOPER 425 BİN$ TRANSFER ÜCRETİ İLE Sparta TAKIMINDAN TRANSFER EDİLMİŞ , KARABÜKSPOR'A KİRALANMIŞTIR.
FACUNDO RONCAGLİA
29 YAŞINDAKİ ARJANTİNLİ STOPER BEDELSİZ OLARAK TAKIMIMIZA KATILDI.
KENDİSİ İLE YILLIK 2.5 M$ DOLAR KARŞILIĞI ANLAŞMA SAĞLADIK.
MAAŞ BÜTÇEMİZİN SUYUNU ÇIKARDIK RESMEN.
JULİAN VELAZQUEZ
26 YAŞINDAKİ ARJANTİNLİ STOPERİ YILLIK 1,2 M$ DOLAR KARŞILIĞI KİRALADIK.
REY MANAJ
VE SON TRANSFERİMİZ.
BU SENE SANTRAFORLU BİR DÜZEN İLE MÜCADELE ETMEYİ PLANLADIĞIM İÇİN 19 YAŞINDAKİ GENÇ ARNAVUT GOLCÜYÜ BEDELSİZ OLARAK TRANSFER ETTİK.
transferler güzel hocam. Bakalım neler bekliyor bizi
Bir proje takımı olarak bence güzel bir sezon geçirmişiz. Bir de Ozan Sol nasıl performans gösteriyor acaba ? Başarılar dilerim.
Transferler iyi özellikle Manaj.Şenerden istediğin verimi alacağını düşünüyorum bende çok iyi assistler yapıyor.
hocam sana özendim beşiktaş kariyeri açtım.senin transferleri yaptım.
ama beck tosic ve q7'yi kiralayamıyorum bir türlü![]()
teşekkürler hocam
ozandan birazdan yayınlayacağım bölüme kadar pek yararlanmadım
manj benim için haika çocuk sayılabilir.
hocam naptın sen bu işkenceye dayanılır mı , q7 yi serbestte bırakabilirsin ama diğer 2 sini kiralamak için her yolu dene ikinci sezon iyi paraya satabilirsin
AVRUPA LİGİ
GRUPLARDAN ÇIKTIK , NİTEKİM ZAYIF EKİPLERDİ DİYEBİLİRİZ VELHASIL LYON GİBİ GÜÇLÜ BİR EKİBLE EŞLEŞTİK VE GÖRÜNÜŞE GÖRE ÇOK ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
TÜRKİYE KUPASINDA ÇEYREK FİNALE KADAR GELDİK
LİG YEDİNCİSİ İLE EŞLEŞTİK ZOR OLACAK AMA BUNU BAŞARABİLECEK GÜÇTEYİZ
SPOR TOTO SÜPER LİG
ZORLU BİR İLK YARI GEÇİRDİK AÇIKÇASI İNİŞ ÇIKIŞLARIMIZ ÇOK OLDU BAZI KIRILMA ANLARINI LEHİMİZE SONÇLANDIRABİLSEK ŞUAN FARKLİ DURUMDA OLABİLİRDİK.
ALTTAKİLERLE ARADAKİ PUAN FARKINI AÇMAKTAN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK