Antrenörlerini iyi seç. özellikle 19 yaş altı takımına iyi bir "menajer" getir ki oradakiler çok iyi gelişsinler. Ancak en önemlisi antrenörler..
Başarılar gelir siz devam edin yeterki.
Antrenörlerini iyi seç. özellikle 19 yaş altı takımına iyi bir "menajer" getir ki oradakiler çok iyi gelişsinler. Ancak en önemlisi antrenörler..
Başarılar gelir siz devam edin yeterki.
Hocam biraz geç oldu ama başarılar dilerim
Eğer sabırla kariyerini sürdürmeye devam edersen başarının geleceğini düşünüyorum
Hocam daha çok kiralama yoluna git bence.Büyük takımların 21 yaş altında çürüyor gül gibi oyuncular.
Formu tuttursak bi iyi olur![]()
Bu transfer olayı çok canımı sıkmaya başladı. Bildiğiniz gibi küçük bir kulüpteyseniz daha büyük takımlar oyuncularınıza talip olup akıllarını karıştırıyor. Yahu bu nasıl bir şeydir ki transferin son gününde oyuncumun aklını karıştırmaya çalışıyorsun ? Tamam, ortada bir teklif vardı ama sadece teklif konusunda değil, ismi geçtiği zaman da oyuncu transferine izin verilmeyince mutlaka aksilik çıkarmaya çalışıyor. Bence buna bir düzenleme getirilmesi gerekiyor. Her transfer dedikodusunda bile oyuncuyla papaz olmamalıyız. Bu üzerinde durulması gereken bir konu... Çok da sinir bozucu... Adam kalkmış bir de tehdit ediyor üstelik.
![]()
Puan kazanmaya başlamışız buda iyi![]()
Bir oyuncuyla söyleşi:
B.F: Gel otur bir kahve içelim.
Corry Evans: İçelim hocam.
B.F: Eee nasılsın ?
Corry Evans: İyiyim hocam, ya siz ?
B.F: Son 5 maçta 3 galibiyet aldıktan sonra ben de iyiyim.
Corry Evans: Kötü başladık ama toparlandık hocam.
B.F: Avrupa Şampiyonasında da iyi işler çıkarttınız. Tebrik ederim.
Corry Evans: Sağolun hocam. Umarım ligde de güleriz.
B.F: Neden olmasın ?
Hull City maçı efsane olmuş . İngiltere'de hızlı oyunla galip gelebilirsin . Gösterdiğin forvet bence lig için uygun değil.
Merhaba, kolay gelsin. Çok iyi bir kariyer oluyor şu ana kadar, çünkü diğer kariyerlere baktığımda hep başarı başarı böyle biraz bocalayan kariyerler çok hoşuma gidiyor. Oynadığın ligte belli bir süreden sonra taktiğin oturduysa takımın zor durduruluyor. Onun için sabıra devam.
Bu arada para birimine böyle mi alıştın? Ben anlayamıyorum türk lirasıyla da![]()