1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Uefa Tamam, Hedef Şampiyonlar Ligi - Galatasaray 4.Sezon

Hybrid View

1. Default

Uzun zamandır okuduğum en iyi yerli fm hikayesi diyebilirim. Bu tarzda yapmaya devam edersin umarım, çünkü zaten başkası oynadığında takip etmesi çokta keyifli olmayan bir oyundan bahsediyoruz, böyle tatlar şart. Şu Lincoln bu senenin en popülerlerinden ama hiç deneme fırsatım olmadı, artık sende ki gelişimini izlerim. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by john10barnes View Post
    Uzun zamandır okuduğum en iyi yerli fm hikayesi diyebilirim. Bu tarzda yapmaya devam edersin umarım, çünkü zaten başkası oynadığında takip etmesi çokta keyifli olmayan bir oyundan bahsediyoruz, böyle tatlar şart. Şu Lincoln bu senenin en popülerlerinden ama hiç deneme fırsatım olmadı, artık sende ki gelişimini izlerim. Başarılar.
    Çok teşekkür ederim değerli yorumların için. Aslında yazarken, yani oynadığım oyunu buraya aktarırken çok keyif alıyorum, bunu da size yansıtabiliyorsam ne mutlu bana Bu arada FM 16 için benim ilk kariyerim bu, yayınlamayacaktım sonradan yayınlama kararı aldım. Yani şuan takımda olan bütün oyuncuları ben de ilk kez kullanıyorum. Lincoln'ü bana da bayağı övmüştü arkadaşlar, Sneijder'i de sene sonu (her ne kadar istemesem de ) satmak zorundayım. Onun yerine o kalitede birisi lazımdı ve henüz regenler de ortaya çıkmadığından dolayı popüler bir oyuncuyu mecburen kadroya katmak zorunda kaldım. Bakalım gelişimi nasıl olacak ben de merak ediyorum. Bu arada antenör kadromu biraz yeniledim ama hala istediğim düzeye gelmedi, önerileriniz varsa dinlemek isterim, yarın onlarla uğraşabilirim çünkü

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri