1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Kenneth Omeruo

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    Hız 13, Hızlanma 11 bana düşük geldi. Daha çabuk bir stoper olmalı gözlemlediğim kadarıyla.
    Peki bu gözlemlerini neden oyuncu Beşiktaş a transfer olduktan sonra paylaşmayı uygun gördün?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
    Peki bu gözlemlerini neden oyuncu Beşiktaş a transfer olduktan sonra paylaşmayı uygun gördün?
    Çünkü adı Beşiktaş ile anılınca profilini ve videolarını iyice inceledim. Ben tüm oyunculardan sorumlu FM araştırmacısı değilim. Ben Beşiktaşlıyım ve araştırma sorumlusu da değilim. Anladın mı şimdi?

Senin teknik olarak aksi bir iddian varsa onu yaz, polemik yaratmaya çalışma.

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    Çünkü adı Beşiktaş ile anılınca profilini ve videolarını iyice inceledim. Ben tüm oyunculardan sorumlu FM araştırmacısı değilim. Ben Beşiktaşlıyım ve araştırma sorumlusu da değilim. Anladın mı şimdi?

Senin teknik olarak aksi bir iddian varsa onu yaz, polemik yaratmaya çalışma.
    Polemik yaratmaya çalışmıyorum da Fenerin Galatasarayın oyuncularına da yorum yapıyosun yeri geldiğinde. Demek ki Kasımpaşanınkine de yapabilirdin ama yapmadığına göre oyuncu hakkında yeterli bilgin yokmuş bunu anlatmaya çalıştım.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri