Avrupa Ligi
Süper Lig
Transfer sezonu başladı ve dediğim gibi çok iyi oyuncularla anlaştık ve anlaşmak üzere olduğumuz oyuncular var.İyi bir para da kazandık transferden.İyi para da harcayacağız gibi.Şimdilik ilk sattığım oyuncumuz
Adrien Rabiot
Paristen bedavaya aldığımız Rabiotu tekrar parise 21 Milyon Avroya satarak rekor kurduk.Bizim için büyük bir kayıp gibi gözükse de yerini doldurduk bile belki de daha iyisi ile.Transfer Çalışmaları devam ediyor.Powell Kishna ve Burugi de gidecekler arasında.Devre arasında aldığımız oyuncuları oynatmak için satmamız lazım ve maaş bütçesini de rahatlatmamız lazım.Devre arası bedavaya aldığımız oyuncular ;
Orta saha tamamen güvende.Türkiyedeki en iyi orta saha bizde şuan.Profilleride paylaşacağım transfer sezonu sonu.Bir golcü bir de stoper arıyoruz.Paramızda var.
Bir Dünya Starı Adayı Andre İvan ile de görüşüyoruz ama çok fazla yıllık ücret talep etti.Bir sonuca gitmeyi umuyoruz.
Yeni Sezon Hazırlıkları da Sürüyor
Öneri ve Görüşlerinizi Bekliyorum
Şampiyonluk için tebrik ederimCengiz Ünder" e baktın mı ?
Last edited by richard castle : 24.Haziran.2016 at 06:06
Al sana mükemmel öneriler hocam
Alparslan Öztürk
Manu Morlanes
"Angel Correa" Listeye al. satışa konulduğu anda kap o adamı
Velez takımında "Yamil Asad"
"Quintero" diye birisi var kolombiyali. Fiyatı yüksek gelebilir satış listesine konmasını bekle
+ Denüz Türüç ve Koray Günter
bunlar yeter herhalde yetmezse daha mükemmel önerilerde bulunabilirim. En güzeli ise "Ramon" Fluminense takımında oynuyor. Harika birisi.
Güzel şampiyonluk hocam Alinin profil nasıl oldu bakabilirmiyim![]()
Hocam devre arası yıllık maaşlar çok fazlaymış.Onları sattıysan baya bi para gelmiştir
Obafemi Hocamında dediği gibi angel correrayı alabilirsin
Hocam şampiyonluk yakışmış , hemen başlamışız projelere![]()
gayet güzel giden bir kariyer. yediğin gol sayısı biraz fazla değil mi? kaleye transfer düşünmüyor musun?
bir de turksportal hesabımı steame nasıl bağlayabilirim ?
Teşekkürler.Şampiyonluk iyi ama korumak lazım daha önce koruyamadık maddi anlamda çöktük.Bu sefer bu olmayacak.
Teşekkürler.Şu sıralar fazla olması normal hocam halen yapılanma aşamasındayız.Kaleye transfer düşünüyorum ama yerli bir kaleci istiyorum.Şuan elimizde mert var daha iyisi de yok ama bu sezonda mertle devam edebiliriz.Defansımız biraz kötü.Bu sene biraz daha toparlamaya çalışacağız. Profil kısmından yada ayarlardan bağlanıyordu herhalde tam olarak bilmiyorum.
Yeni sezon transferlerini bekleyenlerdenim ben deSanki savunmaya ufak takviyeler gerekiyor gibi geldi bana da. Bakalım Avrupada neler yapacağız
![]()
Transfer Özeti
En çok harcayan takım olduk ama çok iyi oyuncular aldık ve bu oyunculardan da para kazanacağımızı düşünüyorum.Fenerbahçe de çok iyi para kazanmış.
Transfer Geçmişi
Çok ama çok iyi oyuncular aldık.Özellikle Andre ivandan çok şey bekliyorum.Çağları ben daha önce almayı istiyordum ama profilini yetersiz bulduğum için almamıştım ancak Fenerbahçede kendisini çok iyi geliştirmiş bizimde yerli bir stopere ihtiyacımız vardı ve aldık.Gaudino ve Paulista da çok iyi oyuncular.Birazdan profilleri paylaşırım.Görüşlerinizi de belirtirsiniz.
Gabriel Ivan hocam, 20+ gol atar bu çocuk![]()
O ivan harika olucak hocam süperligde görürsün bak
Paulistada asist kralı olucak![]()
2. çıkarız gruptanİvan" ın potansiyeli çok iyi...
Bu sene şamp. ligi şampiyonu Göztepe ben inanıyorum
Tesisleşme muazzam, transferler muazzam. Sezona başlangıç iyi olmamış ama bu takım toparlar kendini ilerleyen maçlarda.
TariboWest
Bence onun için daha önümüzde uzun bir yok var
Teşekkürler hocam.Yavaş yavaş büyüyoruz.Mali düzeni daha sağlam bir yapıya ulaştıramadım transferlerden gelen paralarla ilerliyoruz ama buda bizi yavaşlatıyor.Bakalım yeni bir yol haritası çizebiliriz takım için.Süper kupa maçında takım yeni diye yenildik.Ligde daha düzenli olacaktır takım.