1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: FM16 - Yabancı Kuralı Yaması v1.0 - Salvation

Hybrid View

kardeş senin bu yamanı tamamen 25 yabancılı olanı kullanıyorum uefa kupasını aldım döndüm avrupa süper kupasınıda aldım ama dünya şampiyonlar kupasını -süper kupayı benim almama ragmen-şampiyonlar liginden gelen oynadı. nasıl bir hatadır bu 1 haftam boşa gitti resmen.

Quote Originally Posted by salih919 View Post
    kardeş senin bu yamanı tamamen 25 yabancılı olanı kullanıyorum uefa kupasını aldım döndüm avrupa süper kupasınıda aldım ama dünya şampiyonlar kupasını -süper kupayı benim almama ragmen-şampiyonlar liginden gelen oynadı. nasıl bir hatadır bu 1 haftam boşa gitti resmen.
    Hocam sorununuzu tam olarak anlamadım yazdıklarınızın son 2-3 dizesinden dolayı.Avrupa kupalarıyla ilgili bir problem söz konusuysa ben yamada sadece Türkiye liglerinde yer alan turnuvaları yeniden düzenleyip kurdum.Yani diğer turnuvalara herhangi bir müdahalem olmadı.Bu sebeple hatanın yamadan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by salih919 View Post
    Dünya Kulüpler Şampiyonasına Şampiyonlar Ligi şampiyonu katılıyor zaten

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri