1 ile 30 arası toplam 264 sonuç

Konu: AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ FENERBAHÇE | VI.SEZON | O Kupa Geldi !!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Lokum gibi grup 6'da 6 bile yapabiliriz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Gruptan lider çıkarız
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Lokum gibi grup 6'da 6 bile yapabiliriz
    Bende öyle düşünüyorum. Umarım rehavete kapılıp puan kayıpları almayız.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TRANSFER REHBERİ

Evet arkadaşlar sezona başladık fakat ben geçirdiğimiz transfer döneminde neler yaptık bir üstünden geçmek istiyorum.

Öncelikle defans hattıyla başlıyalım. Defansta bu dönem 2 oyuncumuzla yollarımızı ayırıp 1 genç oyuncu transfer ettik. ter Evest Ömer Toprak ve Serdar aziz elimizde kaldı. 3 kulvarda yarışıyorsun neden 3 stoper diye soranlar olucaktır işte cevap . Sağ bekimiz Toure stoper olarak güzel performans gösteriyor ayrıca Roman Neustädter de stoper meyşeyli bir oyuncu bu sebeple transfer yapmadım. Orta sahada Tolisso'yu zamanında
    2.4M€'ya transfer etmiştik bu oyuncuyu 2 sezon kiraya yolladık ve yaklaşık 7.4M € gibi müthiş bir gelir elde ettik. Onun yanında Salih Uçan'da kiralık giderek 2.2M € gibi bir gelir elde etmemizi sağladı. Yıldız transferlerimizden sonra forvette bir fazlalık vardı . Bunu İmmobile'i göndererek bu dengeyi sağladık . Bu oyuncunun bonservisinden 3M € gibi bir gelir elde ettik. Birde Martial'a özel parantez açmak istiyorum. Martial benim çok hoşuma giden süratli ve teknik bir oyuncu 2 3 sezondur takip ettiğim bir oyuncuydu ve bence bedava bir ücrete transfer ettik. Sezon sonu değil ocak ayında bence transfer teklifleri gelecek.

Genel olarak gelir gider dengesinde yaklaşık
    25M€ net transfer geliri elde ettik. Carlos Vela hayatımdaki belki ilk zarar ettiğim bir oyuncudur nasıl oldu aldım bilmiyorum ama 1 2 M € bir zarar ettik. Ama Welbeck'i transfer edince Velayı çoktan unuttum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri