Lokum gibi grup 6'da 6 bile yapabiliriz
Lokum gibi grup 6'da 6 bile yapabiliriz
TRANSFER REHBERİ
Evet arkadaşlar sezona başladık fakat ben geçirdiğimiz transfer döneminde neler yaptık bir üstünden geçmek istiyorum.
Öncelikle defans hattıyla başlıyalım. Defansta bu dönem 2 oyuncumuzla yollarımızı ayırıp 1 genç oyuncu transfer ettik. ter Evest Ömer Toprak ve Serdar aziz elimizde kaldı. 3 kulvarda yarışıyorsun neden 3 stoper diye soranlar olucaktır işte cevap . Sağ bekimiz Toure stoper olarak güzel performans gösteriyor ayrıca Roman Neustädter de stoper meyşeyli bir oyuncu bu sebeple transfer yapmadım. Orta sahada Tolisso'yu zamanında 2.4M€'ya transfer etmiştik bu oyuncuyu 2 sezon kiraya yolladık ve yaklaşık 7.4M € gibi müthiş bir gelir elde ettik. Onun yanında Salih Uçan'da kiralık giderek 2.2M € gibi bir gelir elde etmemizi sağladı. Yıldız transferlerimizden sonra forvette bir fazlalık vardı . Bunu İmmobile'i göndererek bu dengeyi sağladık . Bu oyuncunun bonservisinden 3M € gibi bir gelir elde ettik. Birde Martial'a özel parantez açmak istiyorum. Martial benim çok hoşuma giden süratli ve teknik bir oyuncu 2 3 sezondur takip ettiğim bir oyuncuydu ve bence bedava bir ücrete transfer ettik. Sezon sonu değil ocak ayında bence transfer teklifleri gelecek.
Genel olarak gelir gider dengesinde yaklaşık 25M€ net transfer geliri elde ettik. Carlos Vela hayatımdaki belki ilk zarar ettiğim bir oyuncudur nasıl oldu aldım bilmiyorum ama 1 2 M € bir zarar ettik. Ama Welbeck'i transfer edince Velayı çoktan unuttum