Westlake iyi transfer olur hocam, sağ bek için standar özelliklere sahip
Westlake iyi transfer olur hocam, sağ bek için standar özelliklere sahip
İstikrarsız performans devam ediyor. İyi performans alamadığın zaman Çağrı hocamın dediği gibi takım toplantısı takımı ateşliyebiliyor. Onun dışında antremanlarda taktik ve takım çalışması üzerine çalışman fayda sağlayabilir. Bana göre son transfer fazla iyi değil. Umarım performans alırsın.
Kariyerden keyif almamaya başladım böyle olunca da oynamanın keyfini alamıyorum. Eğer kötü gidişatın önüne geçemezsem istifamı verip herhangi bir beklentim olmadan oynayacağım ve aynı başarısızlık gelirse istifa edip devam edeceğim. Keşke böyle olmasaydı ama olmayınca da zorlamanın alemi yok. Bakalım.
Hocam zoru görünce bırakıp gitmek yok, daha regenler çıkacak. Sabret, elbet meyvesini toplarız. Ki İngiltere ikinci ligi gerçekten zor bir lig. Maçlar çok sıkışık, fikstür çok yoğun. Oyuncu kiralama yoluna da gidebilirsin transfer konusunda. İdmanlara gelince de maç idmanını hücum, genel idmanı da taktik yapabilirsin veya takım uyumsuz diyor isen takım uyumu yapabilirsin. Kaybedecek bir şeyin yok, ben takipteyim bu kariyeri, beraber iyi yerlere gelicez diye umuyorum![]()
Oyuncumuz Shane Duffy Premier Lig Ekibi Crystal Palace" a 12. 75 milyon euro karşılığında transfer olmuştur. Kendisine gelecek futbol hayatında başarılar dileriz.
Serzenish ve Webcagri" nin önerileri de işime yaradı. Teşekkür ediyorum. Sıradaki rakip FA Cup" da boyun eğdiğimiz Charlton olacak.
Forma bulamayan oyuncuların ağlayıp takımda isyan çıkartmasından bıktım. Aynı sorunları yaşıyor musunuz ? Bunun önüne geçmek için önerileriniz var mıdır ?
Brian Fuller: " Size hiçbir şey vaat etmiyorum "
Blackburn Hocası isyan etti. İstediğini yapmayıp sık sık isyan çıkartan futbolculardan ve desteğini azaltan taraftarlardan bıktığını belirtip " Sezon sonu gidiyorum. Ne haliniz varsa görün. Size de hiçbir vaadim yok. Olmayacak. Delirttiniz adamı " dedi.
Oyuncular her seride her oyunda isyan çıkartır. Buda oyuncularla konuşarak bir nebze olsun azalabilir ama tümden çözülmez en iyi yolu Rotasyonda kullanmak.İsyan çıkartan oyuncular as takım sözleşmesine sahip oldukları için ortalığı karıştırıyor.Buda fazla maaş vermek için as takım sözleşmesi yaptırdığımızdan kaynaklanıyor.Bir daha ki sefere buna dikkat edebilirsin.
İstikrar ise İngiltere liglerinde olan bir şey değildir.Bunu sağlamak için sabır gerekir.Sabırdan da kastım 2 3 sezon olabilir.Çünkü bazı takımların seviyesine gelmek bazen zor olabiliyor.
Şuan ligde kaçıncı sıradasın bilmiyorum ama ligin sonuna kadar oynamanı tavsiye ederim.Lig bittiğinde bize verilen bütçe ile iyi transferlerle daha sağlam takım kurabiliriz.Takımdan gitmek istersen de İngiltere den takım seçme çünkü yine aynı sorunlarla karşılaşabilirsin.
Şu an kafam cidden çok karışık ama uğraşmaya devam ediyorum takımla. Son olarak deplasmanda kazandık, gerçekten de istikrar tutturmak zor gibi... İsyanlarda gitmek isteyen ve a takım sözleşmesine sahip olup oynamayanların payı büyük, mümkün olduğunca konuşarak çözmeye çalışıyorum, birkaç sefer de faydası oldu.
Yeni sezonda 2 lig daha açıp devam etmeyi düşünüyorum. Biri Fransa diğeri Türkiye olabilir.
Benim hala umudum var, devam etmeni ısrarla öneriyorum. Çünkü bir üst lige çıktığın zaman hayvan yüküyle para alıcaksın ve oyunun tadı o zaman çıkmaya başlayacak. Hem de öyle böyle değil. Kendimden biliyorum ve çok eminim. Zamanında ben de champ. liginden bir takım çalıştırmıştım ve bir üst lige çıkmam 2 sezonumu almıştı. Biraz daha sabır diyorum fakat yine de sen bilirsin. İngiltere liginde başarı, sabır oranıyla endeksli çünkü. Çünkü her takım her an herşeyi yapabilecek ekonomiye ve itibara sahip![]()
hocam şöyle diyebilirsin. O mevkide senden daha iyi oynayan oyuncu var seçeneği var, onu seçersen genelde sorun olmuyor.
Bu arada orası sarmadıysa sana iskoçya yaması vereyim. Fazladan 6 7 lig ekleniyor ve cidden oynaması zevkli oluyor. Bi ara denersin eğer istersen
Aslında sabretme fikri de aklıma yattı. Bir süre daha devam edip kovulmamak dışında ayrılmamayı düşünüyorum.
O seçenek hep işe yarıyor ancak bazen isyan için yer arıyorlar resmen. Bir ara İskoçya" da çalışmayı düşüneceğim, bir süredir aklımda![]()
Merhaba. Birkaç maçtır takım oyununda düzelme belirtileri gördüm ve buna farklı yenildiğimiz maç da dahil - ki 2 topumuz direkten döndü ve rakibin son golü ofsayt -... Gelişme göstermek sevindirici... Son maçta genç yetenek Lewis Hardcastle de 11 oynadı ve beklentileri karşıladı.
Gelecek maç lig lideri Sheffield Wednesday ile... Zor bir maç bizi bekliyor. Bu maç öncesinde ligde maç fazlasıyla 14. sıradayız, 39 maç oynadık.
Bu sezonda, şu ana dek takımın en çok ön plana çıkan isimleri Hope Akpan ve Tony Watt idi. Profilleri şöyle:
Şimdilik bu kadar