Şampiyon GÖZTEPE
Puan Durumu
Oyuncu Genel Bakış
Son haftalardaki kötü performansımıza rağmen ligi şampiyon olarak bitirmeyi bildik.İyi bir sezonu daha geride bıraktığımızı düşünüyorum.Bir çok oyuncuya teklifler yapıldı.En önemlisi de Sinan Kurtun 8 Milyona serbest kalması.Devre arasında çok sayıda oyuncuyla anlaşmıştık.Kadroyu iyi kurmamız gerekecek.
Takımımız Bu Sene Seyirci Rekoru Kırdı
Transfer ve Maaş Bütçemiz
Çok iyi bir bütçemiz var.Oyuncu almayı düşünmüyorum.Devre arası 9 oyuncu almıştık.Elimizdekilerden bazılarını da çıkardık mı iyi bir para kazanabiliriz.Bu sene gençleri oynatacağım defansta iyi bir gelişim gösterirlerse ocak ayına kadar kadroda tutacağım.
Tesislerimizi de Geliştiriyoruz
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Transferlerden çok iyi para kazandık ama şuan çok fazla maaş ödüyoruz.Kadroyu da iyi kuramadığımı düşünüyorum.Transferler çok iyi ama çoğu aynı mevkide oynuyor.Kiralamayı düşünüyordum ama yapamadım.Bu sene de şampiyon olursam al satı bırakacağım.Yeteri kadar para kazandık.
Transferler güzel olmus hocam
Bilinmedik isimlere bayılıyorum
Portekizli iyi iş yapacak gibi
Son 5 Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Detayları
Şampiyon yine GÖZTEPEMİZ.3 sene üst üste şampiyon olduk.Lige ambargo koyduk diye biliriz.En iyi oyuncumuz ise Andrei İvan 2 sene üst üste gol kralı olmayı bildi.Çok ciddi teklifler var ama satmayı düşünmüyoruz.Gerekirse artık maaşında da iyileştirme yapabiliriz.Artık oyunculara ciddi paralar verebilecek düzeye geldiğimizi düşünüyorum. İvan gitmekte ısrar ederse 60 M - 80 M arası bir paraya satmayı düşünüyorum.Çok büyük bir para ama daha azına razı olmayacağım.Bu sene ki Transfer bütçemiz de çok iyi.
Bu para ile defans hattımıza çok iyi oyuncular almayı planlıyorum.Kiralık formülü de bir seçenek ama ilk önce bazı oyuncularla sözleşme uzatıp bazılarını da göndermemiz lazım.Zira şuana kadar ki en iyi başarımız Avrupa için Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmak oldu.Artık daha da yukarılara oynamayı planlıyorum.
4 büyükler tırt çıkmış hiç zorlayamıyorlar.
Başarılar yeni sezonda