Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 188 sonuç

Konu: Yeni umutlar yeni ufuklar / Blackburn Rovers / 2. sezon

Blackburn lideri devirdi !

Son haftalarda çıkışa geçen Blackburn Rovers, lig lideri Sheffield Wednesday" ı deplasmanda yenerek otoriteleri şaşkına çevirdi ve 40. hafta sonunda 14. sıraya yükseldi. Glasgow Rangers" den gelen Wilson ilk resmi golüne imza attı. Hope Akpan orta sahada adeta bir orkestra şefi oldu.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Son haftalardaki çıkışımızı daha erken başarabilseydik şuan bambaşka yerdeydik ama olsun

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Son haftalardaki çıkışımızı daha erken başarabilseydik şuan bambaşka yerdeydik ama olsun
    Evet, play off" a gidebilirdik ama toparlanmak güzel

Yönetim takımda kalmamızı istedi.

Yine istikrarsızlığımızı yansıtmaya devam ediyoruz. 41 ve 42. hafta:

GOL DÜELLOSU !

43. Haftada Nottingham Forrest ile deplasmanda berabere kaldık.

44. hafta mücadelesinde ligde 7. sırada bulunan Bristol City karşısında adeta coştuk.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

yeni sezonda play off çalışmalarına başlayalım hocam

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    yeni sezonda play off çalışmalarına başlayalım hocam
    İnşallah kadro uyumunu zirveye taşıyıp daha iyi bir sıralama pozisyonu elde edeceğiz.

" Daha önce neredeydiniz ? "

Arka arkaya iki maçta oynanan futbol ve atılan goller Blackburn Taraftarını coşturdu ama taraftar bu performansı daha önce bekliyordu.

İnşAllah daha başarılı olursun,bu arada ben resim atamıyorum ilgilenebilirmisiniz?

Quote Originally Posted by ChunkyMonster77 View Post
    İnşAllah daha başarılı olursun,bu arada ben resim atamıyorum ilgilenebilirmisiniz?
    Teşekkür ederim. Resim atmak için Alt ve F9" a klavyeden aynı anda bastıktan sonra Belgelerim / Sports İnteractive / Football Manager 2016 / Screenshots" u açıyoruz. Buradan atacağımız resmin üstüne sağ tıklayıp birlikte aç ve paint" i seçiyoruz. Paint" de düzenleyip jpg olarak kaydettikten sonra, Hızlı Resim sitesinden yüklüyor ve forum için olanını seçip sayfaya yapıştırıyoruz. Kolay gelsin.

" İstikrarsızlık bizi yakıyor "

Ligin son haftasında kendi sahasında Reading" e farklı mağlup olan Blackburn Rovers" da teknik direktör Brian Fuller " İstikrarsızlık sezon boyunca bizim kabusumuz oldu " açıklamasını yaptı.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Teşekkür ederim. Resim atmak için Alt ve F9" a klavyeden aynı anda bastıktan sonra Belgelerim / Sports İnteractive / Football Manager 2016 / Screenshots" u açıyoruz. Buradan atacağımız resmin üstüne sağ tıklayıp birlikte aç ve paint" i seçiyoruz. Paint" de düzenleyip jpg olarak kaydettikten sonra, Hızlı Resim sitesinden yüklüyor ve forum için olanını seçip sayfaya yapıştırıyoruz. Kolay gelsin.
    Çok sağolasın...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İyi bir hazırlık ve transfer dönemi ile en az play off oynamalıyız bu sene .

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    İyi bir hazırlık ve transfer dönemi ile en az play off oynamalıyız bu sene .
    Arouna Kone satış listesindeydi, aldırmak istedim yönetime " Bizi aşar " dediler. Gelecek sezonun takımı için bir -iki iyi transfer yeterli olacak gibi. Tabi dediğin gibi takım uyumu ve taktiği oturtacak bir hazırlık dönemi de şart... Ben de ümitliyim.

Bizden Kortney Hause'yi alabilirsin beklere.Ama biraz pahalıya patlar çünkü Premier Lig seviyesinde bir oyuncu...

Bizden Kortney Hause'yi alabilirsin beklere.Ama biraz pahalıya patlar çünkü Premier Lig seviyesinde bir oyuncu...
    Dediğin gibi pahalı bir transfer... Muhtemelen transfer olmayacak çok fazla.

Dediğin gibi pahalı bir transfer... Muhtemelen transfer olmayacak çok fazla.
    Aslında Avrupa'nın kuzey ülkelerinden (özellikle Finlandinya Milli Takımından) ucuz ama yetenekli isimler bakabilirsin ben birkaç kişi buldum yetenekli ama anlaşamadım...

Aslında Avrupa'nın kuzey ülkelerinden (özellikle Finlandinya Milli Takımından) ucuz ama yetenekli isimler bakabilirsin ben birkaç kişi buldum yetenekli ama anlaşamadım...
    Şu anki kadromda zaten yetenekli ve özellikleri iyi adam fazlalığı var. Daha yeteneklileri arıyorum ama onların bonservis bedelleri de el yakıyor. Eğer hem özellikleri sınırın üstünde hem maddi açıdan makul şartları olan birini bulursam getireceğim.

Genç bir yetenek olan Mark Edgar:

Genç bir yetenek olan Mark Edgar:

Sadece fiziksel özellikler iyiye benziyor...

Tatile çıktık. Uzun ve zorlu bir sezonun ardından gerekliydi.

Adımız Everton ili anıldı. Spekülasyonları reddettik.

Sezon sonu ödülleri sahiplerini buldu.

Sezon sonu güven değerlendirmemiz şöyleydi:

Transfer bütçesi arttırıldı. Maaş bütçesi de iyi durumda:

Geçen sezon iki maçta da yendiğimiz Hull City Premier Lig" e çıktı.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri