Lig kolay geçmiş. Ambargoya devam. Avrupa için kadronun kalitesini daha da arttırmak lazım.
Lig kolay geçmiş. Ambargoya devam. Avrupa için kadronun kalitesini daha da arttırmak lazım.
TariboWest
İlk başta zorluyorlar ama sonlara doğru havlu attılar onlarda
Lig artık kolay ama Avrupa için bu sene olmaz ise seneye çok sağlam gideceğiz diye düşünüyorum.Aslında geç kaldık ama tamamen benim hatam.Para kazanalım diye bekledik artık ciddi transferler zamanı
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Transferde istediğimiz işleri yaptık.Kalecimizin sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanan Shalke 16 M avroya kalecimizi aldık.Bizde bunun üzerine 3 kaleci aldık.Bir yerli iki yabancı yabancılardan biride kiralık. Şeneri yaşından dolayı bıraktık.Yerine Brezilyalı bir oyuncu aldık.İvanın seneye gitme ihtimaline karşıda çok iyi bir forvet aldık.Kadromuz şuan çok iyi ama Avrupada iş yapabilir miyiz bilmiyorum.Grubumuz kolay ama sonuç da Şampiyonlar Ligi.
Bana göre mümkün olduğu sürece hazırlık kampında yüksek popileritede bir takımla hazırlık maçı yapmak daha realist olarak görmüş olursun. Sonuçta şampiyonlar liginde birşeyler yapmak istiyorsak o klasmanda takımlarla maç yaparak ona göre bir hazırlık antreman yaparsın.
Anderlecht" i eleriz. Ayrıca Godwin iyiymiş bayağı.
Godwin'i Wolves'e satabilirsin
Transfer Özeti
Sol bekimizi Liverpoola sattık. Satmayacak tık ama teklif iyi geldi bizde değerlendirdik.Defansa takviye yaptık.Birde sezon başı aldığımız forvet sakatlanınca onun da yerini dolduralım dedik.
Enes Ünal
Hagi
Manuel Gamez
Daha önce kiralık oynayan Hagi yi bonservisi ile aldık.Enes Ünalı da kiralık olarak kadromuza kattık.
Last edited by ChunkyMonster77 : 19.Temmuz.2016 at 12:20
Hocam görmeyeli sen napmışın ya
UEFA Avrupa Ligi
Avrupa daki en başarılı sezonumuzu geçirdik ve yarı finalde elendik.Son 2 yıldır çok güçlü takımlar yer alıyor UEFA da ama artık bizimde bir şansımızın olduğunu gösterdik.Seneye daha iyisini yapabilir miyiz bilmiyorum ama deneyeceğiz.
Finalde Gülen Totenham
Avrupa Kulüp Sıralamamız
Avrupadaki ilk 30 kulüp arasına girdik.Her serideki gibi hedefimiz ilk 10.
Türkiye Kupası
İlk defa iki kupayı da aynı sezon da aldık.Çok fazla rotasyona gitmemize rağmen sıkıntı yaşamadık.
Rekorlar
Transfer Çalışmalarımız
Son sezonlarda iyi yerli oyuncular çıkmadı.Kadromuzda da bulunmuyordu o yüzden bu sezon yerli oyunculara yöneldim ama bazıları yaş almış.İlk 11 olarak değilde rotasyonda kullanacağımız çok kaliteli oyuncular aldık.Transferler devam ediyor.Çok sağlam bir takım kurmayı planlıyorum.Gidenlerde olacak biraz da para kazanmamız lazım.
seyirci ortalaman çok bir orana yükselmiş
Enes Ünal'ın o fiyatlara ulaştığını ilk kez gördüm. Ben Milli Takımı yönetirken öyle olmuyordu, kahpe Enes . Yine Göztepe'sin yine çok iyisin bu arada. Türkiye'nin Porto'su gibisin.
Ivan'ın gelişimini merak ettim hocam, vaktin olduğu zaman profilini atabilir misin? Ayrıca yeni kaleciyi çok beğendim, takımda tutabildiğin kadar tut onu derim
Enesi bende ilk kez öyle gördüm.Kiralıkken çok gol attı o yüzden olabilir.Porto olamadık ama olabiliriz bu gidişle.
Atarım hocam.Sözleşme yenileyemedik onunla.Bu seride sözleşmeye kaldıramadığımız veya değiştiremediğimiz serbest kalma maddesi koyuyorlar.Hem de 8 M falana.Tutabildiğimiz kadar da tutacağız.
Aslında serbest kalma maddesini yüksek yapıp pazarlık edilemez seçeneğini işaretleyebilirsin.Atarım hocam.Sözleşme yenileyemedik onunla.Bu seride sözleşmeye kaldıramadığımız veya değiştiremediğimiz serbest kalma maddesi koyuyorlar.Hem de 8 M falana.Tutabildiğimiz kadar da tutacağız.