1 ile 30 arası toplam 212 sonuç

Konu: Kümede Kalmayı Başardık, Şimdi İngiltere'yi Karıştırma Zamanı ! | Burnley - 8. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri çok beğendim. Byram, Ntcham ve Wimmer daha önce kullandığım oyuncular. İyilerdir.

Fikstürün ise istikrarı sağlayamaman için yazılmış sanki, rakipler bir zayıf - bir güçlü - bir zayıf - bir güçlü olarak sıralanmış ilk haftalarda. Şöyle çıkışa geçecek bir düzlük bulursak güzel olur. Premier Lig'de puan aralığı çok açılmadığı için sabırlı olmakta sakınca görmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Lig zorlu olduğu için sağlayamamak normal. Transferlerde çok iyi.
    Premier Lig değişik gerçekten ama zevkli.
    Quote Originally Posted by TahaAli View Post
    Takım toplantıları biraz iyi gelir bide oyuncularla iletişim dene istersen.
    Takımla bir kere toplantı yaptık. Ama fikstür zorladı bizi.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Transferleri çok beğendim. Byram, Ntcham ve Wimmer daha önce kullandığım oyuncular. İyilerdir.

Fikstürün ise istikrarı sağlayamaman için yazılmış sanki, rakipler bir zayıf - bir güçlü - bir zayıf - bir güçlü olarak sıralanmış ilk haftalarda. Şöyle çıkışa geçecek bir düzlük bulursak güzel olur. Premier Lig'de puan aralığı çok açılmadığı için sabırlı olmakta sakınca görmüyorum.
    Tam çıkışa geçeceğiz Arsenal, Chelsea, Manu ve Tottenham maçları giriyor araya. Sonuç hüsran.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

1 Ocak'a kadar olan kısmı toplu paylaşıyorum. Bundan sonra detaylı devam edeceğiz yine.

Puan Durumu

TariboWest

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri