1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Vakti Geldi | Novara Calcio | Serie A (4. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Şampiyoneeee şampiyoneeee
    Aynen öyle oldu, iki haftada şampiyonluğu garantiledik.

Quote Originally Posted by TahaAli View Post
    Bunu atacağını anlamıştım hocam
    Belliydi zaten.

Beklentilerin çok üstüne çıkarak sezonu şampiyon olarak tamamladık. Bunu ben bile tahmin etmiyordum, beklediğimizden çok daha kolay bir sezon geçirdik.

37. Hafta - 42. Hafta

Puan Durumu

Ödüller

-

Oyuncularımızdan Faraoni Yılın Oyuncusu, Lanzafame Oyuncular Yılın Oyuncusu, David Da Costa Yılın Kalecisi, Brekalo ise Yılın Genç Oyuncusu ödülünü kazanmışlardır.

Lanzafame, Da Costa ve Viola ise Seri B yılın takımına girme başarısı göstermişlerdir.

Transfer

Gelecek sezonu Seri A'da ligde kalma mücadelesi vererek geçireceğimizi ön görüyorum. Şimdiden kadromuzu güçlendirecek ve ligde kalmamızı sağlayacak transfer hedeflerine yoğunlaşmaya başladık.

İlk etapta kadromuzda bulunan kiralık oyuncularla ilgili hamlelerimiz oldu.

Bu hamleler doğrultusunda geçen sezon takımımızda kiralık forma giyen Thilo Kehrer, Callum Gribbin, Brandon Barker ve Marcus Rashford'un kiralık sözleşmelerini birer yıl uzattık.

Romagna ve Brad Smith
    için bir girişimimiz bulunmazken Faraoni ve Brekalo'nun yeniden kiralanmaları hususunda kulüplerini ikna edemedik.

16. Callum Gribbin

8. Marcus Rashford

21. Brandon Barker

5. Thilo Kehrer

Taraftara Duyuru:

Takımımızda geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve Yılın Genç Oyuncusu seçilen Josip Brekalo'nun kalıcı transferi için kulübü Dinamo ile görüşmelere başlanmıştır. Taraftarlarımıza duyurulur.

Novara Calcio Futbol Direktörü
    Andreas Brehme

Brekalo gelsin yoksa TahaAli isyanı çıkarSonra gerileyiş devrine girersin dikkat et

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TahaAli View Post
    Brekalo gelsin yoksa TahaAli isyanı çıkarSonra gerileyiş devrine girersin dikkat et
    Aldık hocam için rahat olsun.

Serie A Transfer Sezonu Açıldı

Üç genç oyuncuyu kadromuza kattık. Brekalo'nun transferi biraz zor oldu ama mutlu sona ulaştık.

Josip Brekalo

Giuseppe Prestia

Rey Manaj

Şu an pek çok oyuncuyla yollarımızı ayırmaya çalışıyoruz. Kulübün mali durumunu biraz düzeltip eldeki çöplerden kurtulduktan sonra transferlere devam edeceğiz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri