Oyuna başlarken ersel elden çıkarılınca yönetime de bir üst lige çıkma potasında olma sözü verilince yaklaşık 1 trilyona yakın bütçe oluşuyor.Onur Ergün araştırmacıların şişirme isimlerinden birisi çok rahat ilerleyen senelerde 55 milyara aldığın bir oyuncuyu 17 - 18 trilyona okutabiliyorsunÇoktan ayrılmıştır takımından ama bakmanı öneririm.
Sakatlık sıkıntısı için de kondisyon antrenörü önemli , Eğer database'de ince rütuşları yaparak oyunu açtıysan Cevat Güler Türk kondisyonerler arasında oyunun en iyisi.Üstelik boşta başlıyordu ama onu da kapmışlardır maalesef.İlk seneden kalan tüm antrenörleri yollamanı öneririm hepsi vasıfsız.
Kiralık oyunculardan ersel çok para kazandığı için göndermek direk mantıklı oluyor.Açıkçası 2016 da başarı çabuk sağlanıyor en azından kendi açımdan öyle.Eski heves kalmasa da oyun oynamak için oyun ilk çıktığı zamanlardan 1-2 ay sonra sildim diyebilirim.Şu son gelişmelerden sonra 2017 yi heyecanla bekliyorum malum şuan berbat durumda olan bir takım ve maddi konular söz kousu toparlamak oyunu zorlaştıracak ve oyun daha zevkli olacaktır diye ümit ediyorum ki canımız sıkıldığında oyunu oynarken zevk alabilelim![]()

Çoktan ayrılmıştır takımından ama bakmanı öneririm.