Carole'de eksik bir şey var,o eksikte savunmada değil,hücumda çok ağır davranıyor,mesela geçtiği adamlar geri geliyor,bu sefer de o adamı geçmesi hiç bir işe yaramıyor,savunma kendi alanına gömülüyor ve pozisyon yaratması zorlaşıyor.Carole'ün bu özelliği beni delirtiyor,biraz daha çabuk olması gerekiyor,rakibin yerleşmesine izin veriyor hemen.
Sinan Gümüş'te mental anlamda sıkıntılar var,oyun içinde çabuk kayboluyor.Bunun sağ kanatta oynamasıyla alakası var tabi ki,nedeniyse Sneijder'in sol ağırlıklı oynaması,bu yüzden o bölgede Selçuk'a iş düşüyor,hücumdayken ileri çıkıp sağ kanadı biraz oyuna dahil lazım etmesi Selçuk'un çünkü Sneijder ile aynı rolde olmasa da aynı pozisyon da oynuyor artık,biraz sorumluluk alması gerekiyor.
Sneijder ise çok yoruyor kendisini,bunun ana sebebi yönetimin ön liberoya yeterli bir oyuncu alamamasında ! Sneijder'in orta sahanın gerisine geldiği her an ben kahroluyorum.Bireysel anlamda Sneijder biraz daha ortaya kaymalı pozisyon olarak,sola gömüldüğü her an sağ kanat çöküyor,etkisizleşiyor.
Tolga Ciğerci ilk maçında felaketti,o kadar kötü oynadı ki gol atamaması Beşiktaş'ın büyük beceriksizliğiydi,hiç bir dirençle karşılaşmadılar orta sahada,çok rahat geçtiler.
Linnes yavaştan alışıyor takıma,Cavanda'nın da gelişi iyi oldu,ikisi de forma için uğraşacak,ikisi de kumaşı iyi oyuncular,kim formdaysa o oynar ve gerçekten güzel katkı sağlar.
Eren Derdiyok ise tam benim istediğim profilde bir forvet.Top tutuyor,pas veriyor ve yerinde durmuyor son derece hareketli.İlk maçında beğendim Eren'i büyük ihtimal ligin ilk maçında yazar golünü.
Bruma,Chedjou,Muslera şu ana kadar oynanan maçlarda kusursuza yakın oynadılar.
Hakan Balta'ya bir kusur bulamıyorum artık adam yıllanmış şarap gibi ya,yaşlandıkça efsane bir stopere evrildi![]()

Alıntılı Yanıtla