Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 173 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar | JML @ BEŞİKTAŞ JK | 17. Sezon

PREMIER LEAGUE
    1.-5. HAFTA

ÇOK KÖTÜ BAŞLADIK.

PREMIER LEAGUE
    6.-10. HAFTA

BİRAZ TOPARLADIK GİBİ..

AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU

PREMIER LEAGUE
    11.-16. HAFTA

AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU

PREMIER LEAGUE
    17.-20. HAFTA

PREMIER LEAGUE
    21.-25. HAFTA

DURUMLARI DÜZELTTİK...

EN İYİ OYUNCUMUZU ÇOK İYİ BİR FİYATA SATTIK. BU BİR TRANSFER REKORU..

ARA TRANSFER GİDEN OYUNCULAR

PRENSİP OLARAK DEVRE ARASI TRANSFER YAPMAM AMA GELEN İYİ TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRDİM VE YUKARIDAKİ OYUNCULARLA YOLLARIMIZI AYIRDIK.

PREMIER LEAGUE
    26.-30. HAFTA

AVRUPA'DA FIRTINA GİBİ ESİYORUZ. PREMIER LİGDE DE ÇOK İYİ GİDİYORUZ.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

vay be 200 maç olmuş bu arada fena para kaldırmışsın hocam

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    vay be 200 maç olmuş bu arada fena para kaldırmışsın hocam
    saol hocam teşekkürler..

--------------------------------------------------------------------------------
    PREMIER LEAGUE
    31.-35. HAFTA

AVRUPA LİGİNDE ÇEYREK FİNALİ GEÇTİK, ARTIK LİGİ BIRAKTIK AVRUPA LİGİNE BAKIYORUZ.

PREMIER LEAGUE
    36.-38. HAFTA

VE FİNALDEYİZ...

KARİYERİMİZDEKİ 300. MAÇIMIZA DA ÇIKTIK..

AVRUPA LİGİ FİNAL

AVRUPA DA İLK KUPAMIZ. İNŞALLAH DEVAMI GELİR...

PREMIER LEAGUE PUAN DURUMU

AVRUPA LİGİNİ GARANTİLESEK DE BU SENE KAZANDIĞIMIZ İÇİN DİREK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİYORUZ. AMA PREMIER LEAGUE ŞAMPİYONLUĞUNA HALEN UZAĞIZ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    KARIYER DEĞERLENDİRMESİ
    Kariyere başlarken daha çok düşmemeye oynayan bir manager olacağımı sanıyordum ama bir anda kolaylaştı oyun gibi geldi bana. Üst lig şampiyonluğu dışında kupalarda özellikle çok iyi gidiyoruz. Bu kadar başarılı olamyı açıkçası beklemiyordum. Neyse kariyerin seyrini biraz değiştirelim.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

takım 12. sırada kupa kazanıp gidiyor en sevdiğim şey Büyük kulüplerin arasına girmişiz biraz daha üstü zorlarsak süper olacak
    ADANA DEMİRSPOR

2021-2022 SEZONU

TRANSFER

TAKIMA YARAR SAĞLAYACAK OYUNCULAR ALDIK. ARTIK PREMIER LEAGUE ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ.

HAZIRLIK MAÇLARI

FAZLA HAZIRLIK MAÇI YAPMADIK. LİGDE YİNE TAKILMAYIZ İNŞALLAH..

AVRUPA SÜPER KUPASI

AVRUPA'NIN KRALI BİZİZ..

PREMIER LEAGUE
    1.-5. HAFTA

İYİ BAŞLADIK..

PREMIER LEAGUE
    6.-10. HAFTA

LİG İNİŞLİ ÇIKIŞLI OLSA DA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İYİ GİDİYORUZ.

PREMIER LEAGUE PUAN DURUMU

PREMIER LEAGUE
    11.-15. HAFTA

LİGDE VE AVRUPADA KAYIPSIZ GİDİYORUZ.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 2. TURA ÇIKTIK.

SÜRPRİZ TEKLİF
    TAM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DERKEN AS ROMA'DAN GELEN TEKLİF KAFAMIZI KARIŞTIRDI. ZATEN 4.5 SEZON GÖREV ALDIĞIMIZ MIDDLESBROUGH'DA BİR DOYUMA ULAŞMIŞTIK. ANİ BİR KARARLA M'BORO İLE DAHA DA İLERLEYEBİLECEKKEN AS ROMA'DAN GELEN TEKLİFİ KABUL ETTİK.

reis

geldiğimizde takımın potansiyelinin serie a sıralamasının çok çok üzerinde olduğunu gördük. transfer yapmamıza gerek bile yoktu..

SERIE A
    17.-20. HAFTA

FIRTINA GİBİ BİR GİRİŞ YAPTIK SERIE A'YA ÖZELLİKLE EVİMİZDEKİ JUVE GALİBİYETİYLE TARAFTARLARIMIZA GÜZEL BİR MERHABA DEDİK.

SERIE A
    21.-25. HAFTA

YAHU BU TAKIM NASIL BU KADAR KÖTU YÖNETİLMİŞ BU KADROYLA BİZDEN ÖNCE?? TAKIM ÇOK RAHAT GALİBİYETLER ALIYOR. ARADIĞIMIZ ZORLUĞU BURADA DA BULAMICAZ GALİBA...

11. Default

Yeni takımında başarılar. Devirin artık Juve'yi!

SERIA A & AVRUPA LİGİ
    26.-35. HAFTA

LİGDE ÇOK RAHATIZ! ŞAMPİYONLAR LİGİNDE M'BORO İLE AYNI GRUPTAYDI ROMA VE 3. OLARAK AVRUPA LİGİNE DEVAM ETTİ. AVRUPA LİGİNDE DE GAYET İYİYİZ...

SERIE A
    36.-38. HAFTA

JUVE İLE KIYASIYA BİR MÜCADELEDEN SONRA BURUN FARKIYLA ŞAMPİYON OLDUK!!!

AVRUPA LİGİ FİNAL

KARİYERİMİZDE İKİNCİ KEZ AVRUPA LİGİNİ KAZANDIK..

AS ROMA KARİYER ÖZETİ
    geleli yarım sezon olmasına rağmen seria a ve avrupa ligini kazandık. yaptıgımız sadece takımın mevcut potansiyelini ortaya çıkarmak oldu.. aradığımız ortamı burada da bulamadık italya yaşam tarzı bize çok farklı geldi ve;

teşekkürler as roma..

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Al için tebrikler hocam. Keşke ingilterede başka takima gitseydin. Yeni takiminda başarilar hocam

Edit: güncelleme ile ayni anda yazinca göremedim tebrikler 2 kupa kazanmisiz. En iyi olani yaptin hocam istifa edereg
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Al için tebrikler hocam. Keşke ingilterede başka takima gitseydin. Yeni takiminda başarilar hocam

Edit: güncelleme ile ayni anda yazinca göremedim tebrikler 2 kupa kazanmisiz. En iyi olani yaptin hocam istifa edereg

saolasın hocam teşekkür ederim. valla kariyere başlarken yazdığım şeylerin tam tersi oldu. bir yandan da hoşuma gidiyor başarılı olmak o yüzden bırakamıyorum da.

2022-2023 SEZONU

AS Roma'dan ayrıldıktan sonra çeşitli takımlardan teklifler geldi Premier League dönmeye karar vermişken İspanya'dan gelen teklif her şeyin seyrini değiştirdi.

çok düşünmeden teklifi kabul ettik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay be harika bir menajerin doğuşu hikayesi olmuş. Real Madrid'in keyfini çıkar.

TAKIM DURUMU
    TAKIMDA GAYET İYİ OYUNCULAR VAR KLASİK OLARAK POTANSİYELLERİ TAM OLARAK ORTAYA ÇIKMAMIŞ. GELDİĞİMİZDE HAZIRLIK MAÇLARI YAPILMIŞ İSPANYA SÜPER KUPA MAÇLARI YAKLAŞMIŞTI. O YUZDEN TAKIMI TAM ANLAMIYLA TANIMA FIRSATIMIZ İLK OLARAK İSPANYA SÜPER KUPASINDA OLACAK..

CR7 ARTIK 37 YAŞINA GELMİŞ. PROFİLİ ÇOK FAZLA DÜŞMEMİŞ. ROTASYONDA İŞ YAPAR..

TRANSFER

BEN GELMEDEN ESKİ OGRENCIMIZ ELVIS MANU'YU BEDELSİZ OLARAK TAKIMA KAZANDIRMIŞLAR. DİĞER TRANSFERLERİ EKSİK GÖRDÜĞÜMÜZ MEVKİLERE BİZZAT BEN YAPTIM. ÖZELLİKLE FORVET NWANKWO'YA ÇOK GÜVENİYORUM.

İSPANYA SÜPER KUPA
    1. MAÇ

GÜZEL OYUNLA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK...

İSPANYA SÜPER KUPA
    2. MAÇ

ELVIS MANU VE BREE EMBOLO SHOW İLE MAÇI VE KUPAYI ÇOK RAHAT KAZANDIK.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Real Madrid 'den teklif geldiği zaman reddetmek sağlam irade ister tabi Başarılar dilerim yeni takımında

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Vay be harika bir menajerin doğuşu hikayesi olmuş. Real Madrid'in keyfini çıkar.
    çok teşekkürler temennin için..

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Real Madrid 'den teklif geldiği zaman reddetmek sağlam irade ister tabi Başarılar dilerim yeni takımında
    valla 16 yıldır oynarım şu oyunu yalan olmasın ilk defa Real Madrid'in başın geçtim o da kariyerin gidişatı o yönde olduğu için. teşekkürler..

LIGA BBVA
    1.-5. HAFTA

BEKLEDİĞİM GİBİ ÇOK İYİ BAŞLADIK LİGA BBVA'DA BARÇA DIŞINDA ÖNÜMÜZDE DURACAK TAKIM YOK!

LIGA BBVA
    6.-10. HAFTA

CL VE LIG ÇOK İYİ GİDİYOR.

LIGA BBVA
    11.-15. HAFTA

LIGA BBVA
    16.-20. HAFTA

FARKI İYİCE AÇTIK.. ŞAMPİYONLUK GELİR SANIRIM...

LIGA BBVA
    21.-30. HAFTA

31.-38. HAFTA

ŞAMPİYONLUK ÇOK RAHAT GELDİ. ŞAMPİYONLAR LİGİ VE İSPANYA KRAL KUPASINDA DA FİNALE ADIMIZI YAZDIRDIK.

İSPANYA KRAL KUPASI FİNAL

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL

DURUM DEĞERLENDİRME

REAL MADRİD İLE İLK SEZONUMUZDA İSPANYA SÜPER KUPA, LIGA BBVA, İSPANYA KRAL KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADIK. NEDENSE TAKIM REAL MADRİD OLDUĞU İÇİN ÇOK SEVİNEMEDİM. VE BEKLENEN SONUÇ GELDİ;

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

kariyerin sonu geliyor mu yoksa? ya da yine al alt ligten yardır hocam

bu arada kullandığın tema nedir?

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    kariyerin sonu geliyor mu yoksa? ya da yine al alt ligten yardır hocam

bu arada kullandığın tema nedir?
    bakıcaz artık duruma göre... touch modunda oynadığım için resmi touch skinin dark versiyonun kullanıyorum.

Bir süredir foruma girmiyordum, şöyle bir bakayım dedim, kariyerini okumaya başlayınca da bırakamadım, harika olmuş. Tebrik ederim

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Bir süredir foruma girmiyordum, şöyle bir bakayım dedim, kariyerini okumaya başlayınca da bırakamadım, harika olmuş. Tebrik ederim

teşekkür ederim ilgin ve temennin için.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

2023 - 2024 SEZONU
    Real Madrid'ten istifa ettikten sonra. Bir duraklama dönemi oldu hiçbir takım bizle ilgilenmedi neredeyse. Takımların sezon önce hazırlıkları bitti, transfer sezonu bitti hatta ligler başladı tık yok. Sezon ortasında doğru Stoke ile görüşmelere başladık ardından M'boro ile ilgili spekülasyonlar çıktı derken Liverpool'dan teklif geldi...

ÇOK FAZLA DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİK. (ZATEN 21 HAFTA GEÇMİŞTİ PREMIER LEAGUE 'DE FAZLA DA SEÇENEĞİMİZ YOKTU)

MABEDİMİZ

GELDİĞİMİDE PREMIER LEAGUE'DE TAKIM 14. SIRADAYDI. BU KADAR İYİ BİR KADRO VE EFSANE TARAFTARLARIMIZ BUNU HİÇ HAKETMİYORLARDI.

27. Default

İşte bence kariyer şimdi başlıyor. Dediğin gibi Real Madrid olunca sevinemiyor insan. Şimdi çöküşten kurtaracağımız ve şampiyonluğa hasret bir takımı şahlandırma zamanı. Başarılar.

Quote Originally Posted by LukasPodolski View Post
    İşte bence kariyer şimdi başlıyor. Dediğin gibi Real Madrid olunca sevinemiyor insan. Şimdi çöküşten kurtaracağımız ve şampiyonluğa hasret bir takımı şahlandırma zamanı. Başarılar.
    teşekkürler..

-----------------------------------------------------------------------------
    PREMIER LEAGUE
    22.-25. HAFTA

ALIŞMA SÜRECİNDEYİZ TAKIMA TAM ANLAMIYLA ADAPTE OLAMADIK.,

26.-30. HAFTA

LİGDE İNİŞLİ ÇIKIŞLI OLSAK TA AVRUPA LİGİ VE FA CUP'TA ÇOK İYİ GİDİYORUZ. İKİ KUPA DA FİNAL GELİR SANIRIM..

PREMIER LEAGUE
    31.-38. HAFTA

LİGDE FENA GİTMEDİK, FA CUP VE AVRUPA LİGİNDE BEKLEDİĞİM GİBİ FİNALE ÇIKTIK...

AVRUPA LİGİ FİNAL

FA CUP FİNAL

3 GÜN ARAYLA 2 FİNAL VE 2 KUPA.. KARİYERİMİZİN DURDURULAMAZ YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

BU BAŞLIK İSİMLERİNİ KEŞKE BİZ DEĞİŞTİREBİLSEK 9. SEZON BİTTİ HALA BAŞLIK DEĞİŞMEDİ. BAŞLIK ZAMANINDA GÜNCELLENMEYİNCE PAYLAŞIM ŞEVKİM KIRILIYOR RESMEN.

2024-2025 SEZONU

TRANSFER

FAZLA TRANSFERE İHTİYACIMIZ YOKTU. KADROMUZU KABUL EDİLEBİLİR BİR SAYIYA İNDİRDİK.

HAZIRLIK MAÇLARI

COMMUNITY SHIELD

GÜZEL OYNADIK AMA KAYBETTİK.

AVRUPA SÜPER KUPASI

YİNE GÜZEL OYUN YİNE HÜSRAN..

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri