Crash Dumps hatası aldım arkadaşlar.beşiktaş ve atletico maçlarını tekrarlayacagız
Crash Dumps hatası aldım arkadaşlar.beşiktaş ve atletico maçlarını tekrarlayacagız
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Transfer Dosyası
Bir oyuncu ile daha anlaşmaya vardık
Porto Alt yapısında oynayan ve gelecek adına Gözlemcilerimizden olumlu referanslar almamızdan sonra Rui Pires'i kadroya dahil edecegiz.
Oyuncunun Klübüne ödenecek bonservis bedeli
Oyuncu yaşı geregi gelecek sezon transfer sezonunda takıma dahil olacak.
Aldıgım Crash Dumps 2. hata oldu 8 mac geriye attı bizi.. Onun için Toplu oynayıp atacam Devre arasına kadar olan macları. büyük sanssızlık.
Sağlık olsun hocam , gençleri dolduruyorsun takıma. İyice liselilerin takımı oldu Galatasaray![]()
steam : aytekin79
Sportoto Süper Lig tekrar Maçlarımız
Devre arasına girilirken puan durumu söyle
Ziraat Türkiye Kupası Tekrar Maçlarımız
10 kişi kalmış elazıgı yenemedik ..
Avrupa Şampiyonlar Ligi Tekrar Maçlarımız
Avrupada degişiklik oldu biz yine yenildik fakat atletico berabere kaldı 2.tura yükselen 2. takım biz olduk![]()
Üst tura çıktıktan sonra eşleşmeler şu şekilde oldu
Rakibimiz Arsenal
Transfer Dosyası
Transfer çalışmalarımız devam ediyor.
Gelecek sezon için bedelsiz olarak anlaştıgımız oyuncular şöyle
Sezon sonu finansal olarak 3 as ve yüksek kazanclı oyuncumuzla yollarımızı ayıracagımız icin gerekli gördügüm takviyeleri şimdiden yapmaya başladım.
Anlaştığımız oyuncular
Jhon'u Sneijder in yerine monte etmeyi düşünüyorum. Pa sı yüksek oldugu icin sabredersek 1 sezon sonra yıldızımız olur diye tahmin ediyorum.
Ofansif bölgenin sagında sinan gümüş cengiz ünder le forma savaşında bize yarar getirecegini tahmin ettigim için bonservissiz anlaştık.
Sezon sonu Poldi ile devam etmemeyi düşündüğüm için Manaj bize biçilmiş kaftan.
Ruli yi muslera kadar etkili oldugu için sırf musleradan para kazanırız düşüncesiyle takıma dahil edecegiz.
Son olarak anlaştıgımız bir diger isim Gurbetçi vatandaşımız sinan keskin oldu. Orta sahanın ortası ve 10 numara pozisyonunda da oynayabilen sinan kadromuza derinlik katsın diye sezon sonunda takımımıza dahil olacak.
oha çok iyi yapmışsın hocam dolandırıcılığı ahahah
transfer yapma yether xd
Çok zevkli bir kariyer olacak gibi duruyor. Bu sene oyuna zaman ayıramadım. Ama okudukça senin kadar zevk alıyorum. Transfer politikan harika. Böyle devam başarıların devamını diliyorum.![]()