Transfer Dosyası
Son Transferimiz Şu ŞekiLde
Sag bek sol bek ve her iki ofansif kanatta oynayabilen Almanların hırcın cocugu passlack ı alarak transferi kapattık
Gidenler
Takımda büyük takım diye tutturan ve istedigimiz rakamı ödemeyi kabul eden klüplere satabildigimiz kadar oyuncu sattık
Transfer dönemini 100 milyon euro nun üzerinde kar ile kapatıyoruz
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Emerson var DC çok sağlam oyuncu oluyor hocam bak derim![]()
steam : aytekin79
Dünya Kupası Elemeleri
5 ve 6. maç
Klasik taktiklerin dısında daha farklı bir taktik yaratmaya calıstım![]()
İlk ukrayna macında fm hayatım boyunca yemedigim kadar atak yedik. fakat kontralardan buldugumuz 3 goolle 3 puanı almayı basardık
İzlanda macında ise daha etkili olduk. ufak bir iki ayardan sonra milli takımımızın kendi taktigi oturursa cok can yakarız
Puan durumu
Sportoto Süper Lig
4. Hafta
Avrupa Şampiyonlar Ligi
1. Mac
Geriye düştügümüz maçı çevirmeyi başardık. iyi bir başlangıc yaptık
Sportoto Süper Lig
5. Hafta
Yine mersin deplasmanında cok zorlandık.. Donnarumma olmasa elimiz boş dönecektik.
6. Hafta
Hakeme ragmen son saniyede beraberligi kurtardık
Avrupa Şampiyonlar Ligi
2. Maç
Kontra oyunu ile 1 puanı sahamızda da olsa söküp aldık
Dünya Kupası Elemeleri
Kalan son 2 maçımızın Aday kadrosu şu şekilde
Sportoto Süper Lig
7. Hafta
Dünya Kupası Elemeleri
7 ve 8. Hafta
Milli takıma yaptıgım taktik gercekten cok iyi görünmeye başladı tam 6 mutlak gol posizyonu yakaladık. rakibe posizyon verme olayını
da çözersek eger dünya kupasına gidebilirsek cok can yakıp sürpriz lere imza atabiliriz
Puan durumu
Play Off Kuraları
Transferden gelen para müthiş olmuş , takım Porto'ya dönmüşBu arada kaç tane oyuncu açıktı oyun başında ? Bayağı bir geniş galiba
steam : aytekin79
aynen öyle kardeşim. 53 oyuncu almış 41 oyuncu satmışız. aldıgımız oyuncuların klüplerine 166 milyon euro temsilcilerine 21 milyon euro toplamda 187 milyon euro masraf ederken sattıgımız oyunculardan 370 milyon euro kazanırken 183 milyon euro kar elde ettik.![]()
Oyuncu datası 90 bin küsurdu kardeşim..
Sportoto Süper Lig
9. hafta
Yine bindigimiz dal ı kendimiz kestik. mammananın defansif hatası gol e sebep oldu bursa da cok güzel üzerine yattı
Ziraat Türkiye Kupası
1. Maç
Tamamı yedeklerden kurulu bir takımla kazanmayı bildik.
Sportoto Süper Lig
10. Hafta
Avrupa Şampiyonlar Ligi
4.Maç
Eze eze yenmeyi bildik.
Dünya Kupası Elemeleri
Play Off Elemeri
Aday kadromuz şu şekilde
Sportoto Süper Lig
11. Hafta
3 puanı 3 golle aldık
Maçtan Önemli bir anektod..Coric cok zeki oldugunu kanıtladı tam 60 metreden müthiş ve imkansız bir gol attı
![]()
Sportoto Süper Lig
12. Hafta
rakip 11 kişi defans yapınca kilidi açamadık
Avrupa Şampiyonlar Ligi
5. Hafta
Şovla birlikte 3puanı söküp aldık. Real Madrid in monacoya yenilmesiyle birlikte gruptan lider cıkmayı garantiledik
Puan Durumu
Sportoto Süper Lig
13. Hafta
Zİraat Türkiye Kupası
2. Maç
Yedek Agırlıklı cıktıgımız maçı kazanmasını bildik
Bütçem dahilinde 3 süper yıldız alma kararı verdim.
Yaklaşık 3 sezondur peşinde koştugum oyuncular
Bu kararı vermemdeki sebep Şampiyonlar Liginde Real Madrid Gibi takımlara karşı işi şansa bırakmamak
Anlaştıgımız 3 oyuncudan 2 tanesi şöyle
Hayaller Pogba Gerçekler Renato Sanchez
Renato Sanchez baya Tuzlu bir transfer oldu.bonuslarla birlikte futbol tarihinin en pahalı oyuncusu olabilir
Diger oyuncumuz ise
Gelecegin Luis Figo su olarak lanse edilen Guedes
Guedes te portekizli ronaldo dan sonra en pahalı portekiz yıldız olacak büyük ihtimalle
Maliyeti
Sportoto Süper Lig
14. Hafta
Son Gözdemizle de anlaştık
Duran top ve Uzun şut ustası yerli egilim açısından da kilit rol verecegim hakan çalhanoğlu ile anlaşma sagladık
Bize maliyeti
Son 3 sezonda kazandıgımız parayı maaş bütceside dahil hemen hemen tükettik.Yönetim ek bütce vermezse eger yandık.
![]()
Önümüzdeki sezondan itibaren Avrupa Şampiyonlar Ligine renk veren klüp biz olacaz.
Hoca son transferler bence olmadı ama renk gelmesi açısından düşünülebilir. Mali yapıyı düzelteceğiz derken daha beter batırmayalım dikkatli ol. Gidişata yorum yapmaya gerek yok harika gidiyorsun nazar değmesin. Türkiye'de bek kullan diyecektim üç savunma bek veya ofansif bek olmadan pek iş görmüyor diye düşünüyorum. Güncellemeyi bekliyoruz.![]()
Şampiyonlar liginde köklü ekiplere karşı tutunmakta zorluk cekiyorum kardeşim. o yüzden ya kaliteyi arttıracaz yada 3 sezon bir şey beklemeyecez. o yüzden kazandıgımızın %80 nini harcayarak 3 süper star alma kararına vardım. bunlarda orta alan kanat ve 10 numara posizyonuydu belirlemelerime göre. ante coric bir sürü posizyonda daglara taslara vuruyo. gol konusunda verim alamadıgım icin hakanı da milli takımda yaptıklarını gördügüm için aldım. renato sanchez e söz yok başlı başına tek orta saha oynatsam orta alanı siler süpürür. kanat elemanımız guedes te asırı başarılı driblingi var diye aldım..sezon sonu acısını cıkartırım ben bu paranın kirada bir sürü adamımız var para edecek.
Dünya Kupası Grup Kuraları Çekildi
4. Torbadan katıldıgımız kupada zor gruba düştük
Antrenman Kampı yapacagımız tesis belli oldu
Vasatın altında olması biraz düşündürücü
Sportoto Süper Lig
15. hafta
Avrupa Şampiyonlar Ligi
1. Tur Kurası
Şansmıdır şanssızlıkmıdır bilmiyorum .. grubumuzun 2.cisi real madrid olimpiyakos la eşleşirken bize en dişlisi denk geldi..
Ziraat Türkiye Kupası
3. Maç
Gencler ve yedeklerle cıktıgımız macta muazzam oynadık. 600 isabetli pas yaptık ve kazanmayı bildik
Sportoto Süper Lig
16. Hafta
17. Hafta
Devre arasına girilirken oluşan puan durumu
Ziraat TÜrkiye Kupası
4. Maç
Yeni oyuncularımızla birlikte oyun anlayışımızı da degiştirdik. ilk maç zayıf rakibimize karsı mükemmel oynayıp farka gittik.
5. Maç
Sportoto Süper Lig
18. Hafta
Ziraat Türkiye Kupası
6. Maç
Puan durumu
Sportoto Süper Lig
19. HAfta
Ziraat Türkiye Kupası
4. Tur
Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri
çeyrekfinalde rakip ezeli rakibimiz beşiktaş.
Sportoto Süper Lig
20. Hafta
Son transferlerden sonra ligde kaybedeceğini sanmıyorum.15 yıl üst üste şampiyon olursun söyliyim. Şampiyonlar Liginde de bir yarı final yakışır.
Ligi zaten bu oyuncular olmasa da domine etmiştim kardeşim.artık tek hedef avrupa oldugundan dolayı transfer hedefimizin dışına o yüzden çıktık..
aldıgımız 3 oyuncu da şampiyonlar liginde bayern e karşı oynayabilecek. bayern i geçebilirsek ona göre değerlendirme yapacaz..
Ziraat Türkiye Kupası
Çeyrek Final 2. Maç
Deplasman golü kuralı ile tur atlamayı başardık
Yarı Final Eşleşmemiz
Sportoto Süper Lig
25. Hafta
26. Hafta
Avrupa Şampiyonlar Ligi
1. Tur 2. Maç
0-3 ün rovanşında 10 kişi kalana kadar domine ettigimiz macta son 10 dakika tutunamadık fakat deplasman skorumuzla tur atlamayı basardık
çeyrek finali eşleşmeleri
Sportoto Süper Lig
28. Hafta
Avrupa Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final 2. Maç
Maç Öncesi medyanın yorumları
Ve maç
Sabırlı oyunla kanatlardan saldıran bir taktik anlayışıyla maça başladık. Ronaldonun daglara taşlara vurdugu sutlar sonrası öz güvenimiz yerine geldi
seyirci avantajını da kullanarak unutulmayacak bir zafer elde ettik
Yarı Final Eşleşmeleri
Rakibimiz İtalyan devi