1 ile 30 arası toplam 175 sonuç

Konu: Hedef Ligde 5. Yıldız Avrupa 'da Finaller.. [GalatasaraySK & Türkiye-3.Sezon]

Hybrid View

1. Default

Hoca son transferler bence olmadı ama renk gelmesi açısından düşünülebilir. Mali yapıyı düzelteceğiz derken daha beter batırmayalım dikkatli ol. Gidişata yorum yapmaya gerek yok harika gidiyorsun nazar değmesin. Türkiye'de bek kullan diyecektim üç savunma bek veya ofansif bek olmadan pek iş görmüyor diye düşünüyorum. Güncellemeyi bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by LukasPodolski View Post
    Hoca son transferler bence olmadı ama renk gelmesi açısından düşünülebilir. Mali yapıyı düzelteceğiz derken daha beter batırmayalım dikkatli ol. Gidişata yorum yapmaya gerek yok harika gidiyorsun nazar değmesin. Türkiye'de bek kullan diyecektim üç savunma bek veya ofansif bek olmadan pek iş görmüyor diye düşünüyorum. Güncellemeyi bekliyoruz.
    Şampiyonlar liginde köklü ekiplere karşı tutunmakta zorluk cekiyorum kardeşim. o yüzden ya kaliteyi arttıracaz yada 3 sezon bir şey beklemeyecez. o yüzden kazandıgımızın %80 nini harcayarak 3 süper star alma kararına vardım. bunlarda orta alan kanat ve 10 numara posizyonuydu belirlemelerime göre. ante coric bir sürü posizyonda daglara taslara vuruyo. gol konusunda verim alamadıgım icin hakanı da milli takımda yaptıklarını gördügüm için aldım. renato sanchez e söz yok başlı başına tek orta saha oynatsam orta alanı siler süpürür. kanat elemanımız guedes te asırı başarılı driblingi var diye aldım.. sezon sonu acısını cıkartırım ben bu paranın kirada bir sürü adamımız var para edecek.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Dünya Kupası Grup Kuraları Çekildi

4. Torbadan katıldıgımız kupada zor gruba düştük

Antrenman Kampı yapacagımız tesis belli oldu

Vasatın altında olması biraz düşündürücü

Sportoto Süper Lig

15. hafta

Avrupa Şampiyonlar Ligi

1. Tur Kurası

Şansmıdır şanssızlıkmıdır bilmiyorum .. grubumuzun 2.cisi real madrid olimpiyakos la eşleşirken bize en dişlisi denk geldi..

Ziraat Türkiye Kupası

3. Maç

Gencler ve yedeklerle cıktıgımız macta muazzam oynadık. 600 isabetli pas yaptık ve kazanmayı bildik

Sportoto Süper Lig

16. Hafta

17. Hafta

Devre arasına girilirken oluşan puan durumu

Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri