1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Sizler için ilk hikayem : Fiorentina

Hybrid View

İnişli çıkışlı bir performans sergiliyor takım. Kadro uyumu arttıkça skorlar lehine döner diye düşünüyorum. Hatta bi iddia koymak istiyorum, sezonu ilk 3'te bitireceksin

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    İnişli çıkışlı bir performans sergiliyor takım. Kadro uyumu arttıkça skorlar lehine döner diye düşünüyorum. Hatta bi iddia koymak istiyorum, sezonu ilk 3'te bitireceksin
    İnşallah hocam ama biraz zor ya takım uyumunu antremanda veriyorum ama sezon ortasında takımın başına geçince haliyle taktikler bile henüz algılanamıyor hemen, zamana ihtiyaç var bu sezon artık bişey beklemiyorum.

27.Hafta

Kesinlikle kötü oynamıyoruz fakat yenilginin önüne geçemiyoruz ufak bir taktik değişikliğine gidip ortasahanın tekini liberoya çekmeyi düşünüyorum en azından daha az gol yememiz gerek.

28.Hafta

Taktik değişikliğine gittim arkadaşlar öncelikle zaferle sonuçlanan skoru paylaşalım. Mario Gomez geri döndü ve sonuç ortada

Ufak oynamaya gittiğimiz yeni taktiğimiz. Ortasahadan birini defansın önüne kaydırıp oyunu kurmasını istedim.

-

Deplasman için kullanacağım önümde zorlu Juve ve İnter maçları var.

29.Hafta

Bu maç çok değişikti. Dakika 73 e kadar 1-0 önde götürdüğümüz maçta Juve 23 şut çekip 1 gol atarken biz 3 şutun 1 inde golü bulduk. Yine Mario Gomez

Sakatlık Sorunsalı

Arkadaşlar önümde İnter maçı var ve size sakatlığa verdiğim kurbanları göstereyim. Şaka gibi çok zor durumlar. Ortasahada Diakhate ve Pasalic'i kaybetmek ve alternatifi olmayan sol beksiz maça çıkacak olmak derin üzüntü verdi. En formda oyuncum Bernardeschi'yi söylemiyorum bile.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri