Originally Posted by
wladcas
Dinamik pa derken sigames'in verdiği sanırım zaten maksimum ulaşabileceği değer,salih'in pa'sı 155 diyelim iyi form tutmazsa düzenli oynatmayız e oynatmazsak da tam gelişimini sürdüremediği için 140'larda sıkışır.
Benim ekstradan beklentilerimden 1.si bize 7m istenen bir oyuncunun kulübünün 1 hafta sonra başka bir takımın 3m'lik teklifini kabul etmesi,belki de bu değişmemelidir tam emin değilim.İstediğini al space aban tiplerine önlem olarak da yapılmış olabilir,ben bu adamı listeme koyup her gün takip edersem 3m lik teklif geldiği zaman görüp ben de aynı teklifi atabilirim.
En büyük sıkıntım oyuncuların 6 aylık iyi performanstan sonra uçuk maaşlar istemesi,tamam gerçekte de güzel zamlar oluyor da bu tüm oyunculara olmuyor veya adama zaten 2019'a kadar %100 zamlı bir kontrat vermişim bir dahaki sezon niye onun üstüne tekrar %100 zam ister ki :/
Çünkü oyuncular kendi aralarında da rekabetteler. Seviyesini başka bir oyuncunun seviyesinde görünce maaşını da görüyor. Bir kere birine taviz verirseniz herkes istemeye başlar.
Tuncay ile PVH tekme tokat bir kavgaya girdiler maaş yüzünden. Doğrudan Selçuk Şahin'den gelen bilgi ile öğrendim. Kimse bilmez. Çünkü Fenerbahçe'de kol kırılır yen içinde kalır.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı