Valla Fener Tv'de 24 saat içinde kıtalararası bir bomba daha bekleniyor. Aziz Başkan'a çok teşekkür ediyoruz bize sadece bekleyin dendi.

Büyük bir ihtimalle Luci gönderilecek(ben doğru bulmuyorum ama bomba transfer gelecekse olabilir) ve diğer yabancı gelecek.

Deivid benim de fm de beğendiğim oynattığım bir oyuncuydu. Dün haber çıkınca şaşırdım, Deivid bizim bildiğimiz Dedivid diye mi? Bence çok yerinde bir transfer. Uzun boyuyla da Hooijdonk tan sonra havadan oynayamama sorununu çözmüş oluruz. Ben duran topları düşünemiyorum. Alex'in işi zor olacak o kadar adam var kimin kafasına gönderecek topu

Kezman, PSV de harikaydı. Chelsea'de bekleneni veremedi. Ama liglerin kalitesi de ortada. Geçen sezon İspanya'da 30 maç yaptığına göre demek ki iyi bir performans sergilemiş ama fazla gol atamamış. Bizim lig Hollanda ligi gibi diye düşünürsek ve uyum sağlarsa eski günlerine dönebilir....

Ben dün Aziz Yıldırım'ı eleştirmeyelim bekleyelim diyordum. Şimdi anladık ki Hedef UEFA'ymış. İnşallah bu kadro ile gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

Ya düşündükçe heyecanlanıyorum. 2 yeni transfer arkalarında Alex-Tuncay-Tümer 3 lüsünden 2'si onların arkasında Appiah, Aurelio. Gol yollarında sorunumuz olmaz herhalde artık. 100. yılda ligde 100 gole ulaşırız inşallah....