1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: FM 2016 TSI Yaz Transferleri Yaması

Hybrid View

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    TSL'deki neredeyse tüm oyuncuları gözden geçirdim. En az 5000 değişiklik kendim ekledim yamaya. Sortioutsi'nin yamasından çok daha iyi bir yama. Şahsen pr0'nun yaptığı işleri çok beğeniyorum ve onun calısması üzerinden sizleri mağdur etmemek için bu yamayı hazırladım. Osmanlıspor olsun, Konyaspor olsun çıkış yapan takımlar ve oyuncular, Emre Mor, Enes Ünal vb. çıkış yapan isimler. Aklıma gelmeyen yüzlerce şeyi düzenledim.
    evet teşekkürler eline sağlık, sortitoutsiden daha iyi diyosan bununla devam edelim zaten son bi kariyer zamanı kaldı üstte yorum yaptıktan hemen sonra enesin profilindeydim ve o anda fark ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    evet teşekkürler eline sağlık, sortitoutsiden daha iyi diyosan bununla devam edelim zaten son bi kariyer zamanı kaldı üstte yorum yaptıktan hemen sonra enesin profilindeydim ve o anda fark ettim
    Keyifli oyunlar dilerim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Keyifli oyunlar dilerim
    Eline sağlık hocam. Trabzonspor'da Bero'nun (oyun kurucu) tekniği 5

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri