1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: FM 17 Yenilikler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ozune inmek tam olarak ne sence? Ne gibi temel degisiklikler bekliyordun?
    Meraktan soruyorum. Belki ilginc onerilerin varsa iletebilirim.
    Mesela ben maç hazırlığını 2 güne çıkarttığımda bir gün hücum bir gün duran top çalışmak istiyorum.
    Oyuncuları taktik tahtasında sabit yerlere değil istediğim yere koyım.
    Kalecilere penaltı kurtarma özelliği.
    Rakip kaleci serinin en başından beri topu 30 sn geç oyuna sokuyor ama tek sarı kart görmüyor.

Kimse çılgın özellikler beklemiyor her sene söylüyoruz, siz de biliyorsunuz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Mesela ben maç hazırlığını 2 güne çıkarttığımda bir gün hücum bir gün duran top çalışmak istiyorum.
    Oyuncuları taktik tahtasında sabit yerlere değil istediğim yere koyım.
    Kalecilere penaltı kurtarma özelliği.
    Rakip kaleci serinin en başından beri topu 30 sn geç oyuna sokuyor ama tek sarı kart görmüyor.

Kimse çılgın özellikler beklemiyor her sene söylüyoruz, siz de biliyorsunuz.
    Mac hazirliginda farkli calismalar yapmak guzel fikir. Onun icin bir metin yazip paylasacagim.

Taktik sahasinda futbolculari istedigin yere koyman pratik degil. Yapay zeka'nin seninle basa cikabilmesi icin bazi sabit kaliplara ihtiyac var. Zaten bu nedenle eski saga-sola cekilen kaygaclarin yerini kaliplasmis talimatlar aldi. Futbolcunun daha iceride, daha kenarda, daha geride veya daha ileride oynamasini saglaman, futbolculara verdigin talimatlar ile mumkun tabii. Bence daha da mantikli. Sahanin burasinda oyna demek baska. Sen orta sahada merkezin saginda oynuyorsun ama pozisyonunu koru, ileriye fazla cikma, savunmanin onunu toparla demek baska.

Kalecilere penalti kurtarma ozelligi, diger sahip oldugu ozellikler ile sistem icinde belirleniyor. Ornegin Agility, kalecinin kendisini ne kadar uzaga atabildigi, Acceleration, kalecinin aciyi kapatici hamleyi ne kadar iyi yapabildigi, composure vurus aninda ne kadar sakin kalabildigi vs. vs.

Kalecinin topu oyuna gec sokmasi icin somut (yani mac PKM'si) ornekler gerekli. Ben oyun icinde dikkat etmeye calisirim. Ancak aklima su da geliyor. Acaba bunu ozellikle mactaki atil zamani biraz arttirmak ve maclarda gercekci istatistiklere ulasilabilmesi icin mi yapiyorlar? En azindan mac motoruna yeni aksiyonlar eklenene kadar zamani bu sekilde olduruyorlar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri