1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    İbrahimoviç'i hiç diyemeyiz Ronaldo'da forvet değil, olsa da onunda oyun görüşü ve pas ile ilgili sıkıntıları var. Suarez dünya üzerinde buna yaklaşan tek oyuncu ama benim söylemek istediğim böyle bir rolün olmaması gerektiği. Ben dünya üzerinde bi teknik direktörün Suarez olum sen her şeyi yapıyosun gibisinden bir şey söylediğini düşünmüyorum.

Bence önerilerinden en doğrusu Çapa olmuş. Tam kelime anlamı oturan ve Türkçe olan o olmuş.
    Pirlo'dan başka regista görmemiş olmama rağmen Regista diye bir seçenek var oyunda. Bence çeşit olsun diye yapıyorlar, kaldıracaklarını sanmıyorum.

Kelime anlamı olarak bilemem de futbol tabiri olarak Ön Libero daha uygun bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by BlackAnaconda View Post
    Pirlo'dan başka regista görmemiş olmama rağmen Regista diye bir seçenek var oyunda. Bence çeşit olsun diye yapıyorlar, kaldıracaklarını sanmıyorum.

Kelime anlamı olarak bilemem de futbol tabiri olarak Ön Libero daha uygun bence.
    Xabi Alonso, Veratti gibi oyuncular var. Hatta çok yani, hatta Emre Çolak'ı ön liberoya koy oğlum sen regista oynayacaksın de o bile oynar. Regista bir oyuncu rolüdür, oynayabilir oynayamaz. Neyse oyunun taktiksel açıdan çok eksiği var.

Maça çıkanlar maç motoru nasıl acaba, hala bekler inanılmaz etkili mi?

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Xabi Alonso, Veratti gibi oyuncular var. Hatta çok yani, hatta Emre Çolak'ı ön liberoya koy oğlum sen regista oynayacaksın de o bile oynar. Regista bir oyuncu rolüdür, oynayabilir oynayamaz. Neyse oyunun taktiksel açıdan çok eksiği var.

Maça çıkanlar maç motoru nasıl acaba, hala bekler inanılmaz etkili mi?
    Bu saydığın oyunculara şahsen Regista demem ben. Diyemem daha doğrusu.. Mesela Xabi için Defansif Oyun Kurucu daha mantıklı.

Mesaj Yetkileri