Bu yil bize futbolcularin kisisel ozellikleri (kararlilik da buna dahil) daha detayli tanimlar verildi. Hala dengelememiz gereken oyuncular oldugunu dusunuyorum. Tahminen Tosic'deki indirim bu kapsamda yapilmistir (acikcasi benim simdiye kadar dikkatimi cekmemisti).
Kararlilik mac motorunda futbolcularin teknik direktor konusmalarina verdigi reaksiyonu etkileyen bir ozellik. Yuksek deger alan futbolcular kotu performans gosterdikleri zaman kendilerine yapilan elestirilerle daha motive olabilen, dusuk deger alan futbolcular kotu performans gosterdikleri zaman kendilerine yapilan elestirilerle demotive olabilen oyuncular.
Ayrica yuksek deger alan futbolcular mutsuz olduklari bir konuda teknik direktorle konusurken daha zor geri adim atarlar.
Yuksek deger alan oyuncular, daha yuksek ihtimalle ac gozlu bir futbolcu temsilcisi ile calisirlar.
Herhalde bu tanimlara uygun olarak tekrar degerlendirme yapilmistir.
Atinc'i kesememesi garip. Aslinda Tosic, Atinc'tan oldukca daha yuksek seviyede.
Benim oyunumda Besiktas Leo Duarte'yi kiralamis ve Rhodolfo ile beraber oynuyor. Marcelo 3. merkez savunmaci. Tosic ve Atinc hic oynamiyor.
Sakatlik sonrasi geri donmekte zorlanan Rhodolfo'ya muhtemelen biraz ayar cekmek gerekecek cunku an itibariyle Besiktas'in en yuksek seviyeli merkez savunmacisi Rhodolfo.