Benim oyunumda Volkan 15+4 macta 5 gol atmis, 3 asist yapmis. 7.11 ortalama tutturmus.
Acikcasi Volkan bence verim alinmasi oldukca zor ve rakibin oyun anlayisina gore parlayabilecek veya cok kotu bir performans gosterebilecek bir futbolcu. Bence onu nasil cok defa genis alanda top ile bulusturabilecegini dusun. Cunku mevcut Fenerbahce kadrosunda onu yaratici paslarla oyuna sokabilecek bir merkez orta saha yok.
Emre Mor'un Dortmund II'de yer almasinin nedeni Dortmund kadrosunda Emre'nin mevkisinde ondan cok daha onde olan oyuncular bulunmasi. Peki gercekte neden Emre o kadro icinde var? Cunku Tuchel cok rotasyon yapmayi seven bir teknik direktor. Ancak oyun bu rotasyonu yeterince gercekci sekilde yansitamiyor.
Milli takim ise bir baska buyuk dert. Yuksek yetenek ve itibar sahibi futbolcular cikartilip, Fatih Terim'in calismak istedigi futbolcularla devam ediyoruz. Mevcut kadroya secilen futbolcular alternatiflerinden daha iyi futbolcular degil ancak Fatih Terim'in tercihiyle bir sonraki turnuvada Rusya 2018) daha olgun olacak bir takimin temelleri atiliyor saniyorum. Bu kadroya yeni yeni giren futbolcularin zamanla gelismesi, artik alinmayan futbolculardan performans nedenli olanlari zamanla dusmesiyle oturacaktir. Ancak kisa vadede Milli takim kadro secimlerini gercekci yapabilmemiz pek mumkun degil. Futbolcularin itibarini ne kadar dusursek de bir yerden sonra yapay zeka tarafindan yonetilen teknik direktor futbolcunun kalitesini inkar edemiyor.

Bunlar bana gerçek dışı geldi
aklıma gelen olursa görüşümü paylaşırım.