1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Threaded View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kusura bakma ama senin 2 Ekim'de yazdiklarin henuz duzeltilmedi diye defalarca yazman biraz ayip oluyor.

Ilk olarak veritabani bizim elimizden 17 Eylul'de gitti.

Ikincisi beta'nin amaclarindan birisi gozden kacan bilgilerin duzeltilmesini saglamak.

Ucuncusu, Osmanlispor'un simdiye kadar hic arastirmacisi olmadi. Gozumuze carpan duzeltmeleri yapiyoruz, carpmayanlar icin de sizlerin yazdiklarinizi en kisa zamanda duzeltiyoruz.

Dorduncusu de ucuncusunun tamlamasi. Isi ciddiye alacak, okumasi gereken kilavuzu ve editor'u gorunce ortaliktan kaybolmayacak arastirmaci her zaman ariyoruz. Bu kategoriye girdigini dusunuyorsan bir takimin arastirmacisi olabilirsin. Kapimiz is yapmak isteyen herkese, her zaman acik.
    Ben sezon boyunca gördüklerimi yazıyorum, foruma bakanlar bilir, sanki her şeyi bekleyip 2 Ekim'de yazmışım gibi bir imaj oluşturmanıza gerek yok. Bu konuda niyetim sizi hedef göstermek değil, bu iş tek kişiyle olacak bir iş de değil, olmamalı da.

Araştırmacı arıyorsanız o kulübe gönül vermiş, o şehirde ikamet edip maçlarına gidebilecek, zamanı olan arkadaşlardan tercih etmeniz daha doğru olur. Ben işimden gücümden arta kalan vakitlerimde bu forumlara yazarak destek olabilirim ancak, onu da yapmaya çalışıyorum zaten.
    Last edited by ttarlabasi : 25.Ekim.2016 at 22:43

Mesaj Yetkileri