1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bu kısıma cevap vermek istedim sebebi ise gerçekten bir örnek Morata örneği verilebilir buna bence aynı şekilde Paul Pogba yani olabilir bir durum.
    Bu
    ben de alıntılayacaktım burayı, + olarak buna benzer bi casemiro olayını da ekleyeyim

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    ben de alıntılayacaktım burayı, + olarak buna benzer bi casemiro olayını da ekleyeyim
    Bunlar saçma örnekler ama. Morata'da yanlış bilmiyorsam geri alma maddesi vardı. Yani Real bu futbolcudan zaten umutluydu ama risk alıp kendi oynatmak yerine başka bir üst düzey takıma gönderdi.

Pogba olayında da futbolcu kulüpten ayrılıp yıllar sonra dünyanın en iyilerinden biri oldu. Pogba'yı imkanı olan her takım ister kadrosunda.

Benim dediğim olayda ise kulüpte istenmeyen adam ilan edinip satışa konan futbolcuyu 7 milyona satıp hemen 6 ay sonra onu neredeyse iki takı parayla alma olayı var. Dediklerinizle alakası bile yok. Ne geri satın alma maddesi konmuş, ne satış yerine kiralama yoluna gidilmiş, ne de aradan 2-3 sezon geçip futbolcu kendini geliştirmiş.

Nesil
    2015
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Bunlar saçma örnekler ama. Morata'da yanlış bilmiyorsam geri alma maddesi vardı. Yani Real bu futbolcudan zaten umutluydu ama risk alıp kendi oynatmak yerine başka bir üst düzey takıma gönderdi.

Pogba olayında da futbolcu kulüpten ayrılıp yıllar sonra dünyanın en iyilerinden biri oldu. Pogba'yı imkanı olan her takım ister kadrosunda.

Benim dediğim olayda ise kulüpte istenmeyen adam ilan edinip satışa konan futbolcuyu 7 milyona satıp hemen 6 ay sonra onu neredeyse iki takı parayla alma olayı var. Dediklerinizle alakası bile yok. Ne geri satın alma maddesi konmuş, ne satış yerine kiralama yoluna gidilmiş, ne de aradan 2-3 sezon geçip futbolcu kendini geliştirmiş.
    Bu dediğiniz olayın Real Madrid'de olma ihtimali çok düşük olmalı. Ama imkansız değil. Örneğin Matic-Chelsea ilişkisi , Anelka - Psg , Giovinco - Juventus... Size böyle bir sürü futbolcu sayabilirim.. 1.5'a satılıp 22'ye geri alınan topçular vs... Bu durum eğer oyunda aynı takımda sürekli oluyorsa o zaman bir sorun kabul edilebilir. Ama birkaç kez rasgelinen bir durumsa sorun olarak kabul edilemez diye düşünüyorum .

Mesaj Yetkileri