Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Ancak ben şu aşamada ikna olmadım. Çünkü bi kere transfer mevzusu yine can sıkacak gibi duruyor. Mesela şampiyon olan Beşiktaş'ın stoper almamış olması çok garip. Kadroda 3 tane bonservisli stoper var. Bunun dışında kulüple özdeşleşmiş adamların saçma sapan takımlara gitmek istemesi benim sinirlerimi bozan bi detay. Çünkü bu olay gerçek hayatta asla böyle değil ve oyunun bütün akışını bozuyor. Yıllarca emek verdiğim takımın her transfer döneminde dağılacak hale gelmesi sinirlerimi bozuyor. Göndersen ayrı sıkıntı göndermesen bütün takımın morali yerlerde.. Ve o moral bi düştü mü taktik de alt üst oluyor. Hiç gerçekçi değil. Sezon başında Sosa Beşiktaş'tan ayrılmak istediğinde kimsenin hocaya gidip hoca Sosa'yı yolla yoksa işler kötü olur dediğini sanmıyorum. Saçmalık.
Takımların sattığı oyuncuyu geri almak istemesini anlarım. Çok sıkıntı değil.
Özellikle büyük takımların 3-5 sene sonraki kadroları önemli benim için. Acaba yine saçma sapan transferler yapıp milyon eurolar ödedikleri adamı sezon boyu 2 maça çıkarmadan satıyorlar mı?
5. madde hoşuma gitti. Ama acaba işlevi var mı? Yani sonuçta sözleşme imzalarken yedek kalacağını belirttiğimiz adam 3 hafta sonra beni oynat diye isyan edebiliyordu. Basamak olarak kullanmasına izin vermediğimiz adam da 1 sene sonra ben gidiyorum diye tutturabilir. Bunları en başından çözseler anlarım. Mesela yedek ya da rotasyon oyuncusu olarak sözleşmeyi asla kabul etmezse bi oyuncu derim ki amenna adam yedek kalmak istemiyor. Ama kabul ettikten sonra beni oynat demesi sinirlerimi bozuyor.
Hala beklemedeyim. Tam sürüm çıksın. Öyle bakacağım.
Tekrar teşekkürler.

Alıntılı Yanıtla