Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Oyunu alan arkadaşlara bikaç sorum olacak..
    1- Transfer saçmalıkları düzelmiş mi? Yani büyük takımların aptalca transferleri sürüyor mu mesela? Ya da bi takım santrfor eksiği varken elindeki parayı gidip 4. sol beke yatırıyor mu? Transfer bedelleri düzeltilmiş mi?
    2- Maç motoru ne alemde? Bekler uçuyor mu? Çizgiye inen adamlar hala kaleye mi vuruyor? Şut atma dediğiniz adam hala her fırsat bulduğunda 30 metreden yokluyor mu? Savunmalar düzelmiş mi?
    3- Taktik tıkır tıkır işlerken bir anda çözülüp işlemez hale geliyor mu?
    4- Yedek diye aldığınız adam hoca Messi'yi kes beni oynat diye isyan ediyor mu hala?
    5- 18 yaşında alıp parlattığınız adam 2 sene sonra ben büyük takıma gitmek istiyorum deyip sıradan bi takıma gitmeyi kabul ediyor mu hala?
    Şu forumda açık ara oyun hakkındaki eleştirileri bana en çok uyan adamsın o yüzden dediklerime kulak var. Bu sene oyun baya olmuş Serwan.

1.Bu sene benim beğendiğim bir yenilik gelmiş. Her takımın transferde ana bir hedefi var. İlk sezonu bitirdim mesela Real'in ana hedefi Eden Hazard. Guardiola da Manchester City'ye ana hedef olarak Marco Veratti'yi istiyor.

Beşiktaş şampiyon oldu ligde. İki adam aldılar. Biri Perulu oyun kurucu Renato Cabral. Diğeri de Danimarkalı santrafor Cornelius.

Buraya kadar güzel ama burada bir kaç saçmalık var gözüme ilişen onları anlatmam lazım sana.

İlk olarak Real Madrid'in satış listesinde oyuna başlayan sağ bek Danilo'yu 7 milyon dolara transfer ettim ve Ocak ayı transfer döneminde Real Madrid 12 önerdi geri almak için. Çok gerçek dışı geldi.

Beğenmediğim bir diğer şey de kulüpte çok sevilen, yıllarını geçirmiş adamlar büyük takımlardan ilgi gelince gitmek istiyorlar. Buraya kadar normal. Fakat o istedikleri büyük kulüpler yanaşmayınca transfere çok daha ufak takımlara razı oluyorlar. Geis'i Guardiola istiyordu ama teklif yapmadı. Adam bir yıl daha kalıp sevildiği ortamda Guardiola'yı etkileyeceğine gitti Southampton'a imza attı. Goretzka da aynı şekilde Barcelona deyip ligde 10. olan Leicester'a güle oynaya gitti.

2. Maç motoru güzel bence. Bekler dengeli. Kanatlar adam gibi oynuyor ve savunma kesinlikle gelişmiş.

3.
    Bana ikinci sezonun başında olur gibi oldu üç dört maç kazanamayınca. Hemen ilk 11'i ve bazı oyuncu rollerini değiştirdim. Toparladık öylece.

4 Son iki seridir benim oyunlarımda hep o şikayet eden oyuncunun mevkisinde iyi oynayan biri varsa onu bahane ettim ve adamlar da hak verip özür dilediler. Bu sorun geçen sene düzeltilmişti.

5. Bu sürümde süper bir olay var. Eğer anlaştığın genç oyuncu öyle bir niyeti varsa senden söz istiyor. Diyor ki takımı ara basamak olarak kullanmasına izin ver. Bunu kabul edersen ileride büyük takım gelirse direk gider. Kabul etmezsen de ya sözleşme imzalamaz ya da ikna olur sözleşmeyi imzalar. Ben alacağım her futbolcuda ön görüşmelerde bunu reddediyorum ama bu bir bug olabilir : hiçbir futbolcu reddettim diye masadan kalkmadı.

Uzun lafın kısası, al oyna abi.

Bu seride en beğenmediğim şey ise büyük kulüplerin hocaları çok rahat yer değiştiriyor.

Luis Enrique istifa etti. Sonrasına bakın: Barça'ya Ancelotti geldi. Ancelotti'nin yerine Juve'den Allegri. Bakalım Allegri'nin yerine kim gelecek. Klopp adı geçiyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Şu forumda açık ara oyun hakkındaki eleştirileri bana en çok uyan adamsın o yüzden dediklerime kulak var. Bu sene oyun baya olmuş Serwan.

İlk olarak Real Madrid'in satış listesinde oyuna başlayan sağ bek Danilo'yu 7 milyon dolara transfer ettim ve Ocak ayı transfer döneminde Real Madrid 12 önerdi geri almak için. Çok gerçek dışı geldi.
    Bu kısıma cevap vermek istedim sebebi ise gerçekten bir örnek Morata örneği verilebilir buna bence aynı şekilde Paul Pogba yani olabilir bir durum.
    Bu

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bu kısıma cevap vermek istedim sebebi ise gerçekten bir örnek Morata örneği verilebilir buna bence aynı şekilde Paul Pogba yani olabilir bir durum.
    Bu
    ben de alıntılayacaktım burayı, + olarak buna benzer bi casemiro olayını da ekleyeyim

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    ben de alıntılayacaktım burayı, + olarak buna benzer bi casemiro olayını da ekleyeyim
    Bunlar saçma örnekler ama. Morata'da yanlış bilmiyorsam geri alma maddesi vardı. Yani Real bu futbolcudan zaten umutluydu ama risk alıp kendi oynatmak yerine başka bir üst düzey takıma gönderdi.

Pogba olayında da futbolcu kulüpten ayrılıp yıllar sonra dünyanın en iyilerinden biri oldu. Pogba'yı imkanı olan her takım ister kadrosunda.

Benim dediğim olayda ise kulüpte istenmeyen adam ilan edinip satışa konan futbolcuyu 7 milyona satıp hemen 6 ay sonra onu neredeyse iki takı parayla alma olayı var. Dediklerinizle alakası bile yok. Ne geri satın alma maddesi konmuş, ne satış yerine kiralama yoluna gidilmiş, ne de aradan 2-3 sezon geçip futbolcu kendini geliştirmiş.

Nesil
    2015
    Yer
    İstanbul

Bunlar saçma örnekler ama. Morata'da yanlış bilmiyorsam geri alma maddesi vardı. Yani Real bu futbolcudan zaten umutluydu ama risk alıp kendi oynatmak yerine başka bir üst düzey takıma gönderdi.

Pogba olayında da futbolcu kulüpten ayrılıp yıllar sonra dünyanın en iyilerinden biri oldu. Pogba'yı imkanı olan her takım ister kadrosunda.

Benim dediğim olayda ise kulüpte istenmeyen adam ilan edinip satışa konan futbolcuyu 7 milyona satıp hemen 6 ay sonra onu neredeyse iki takı parayla alma olayı var. Dediklerinizle alakası bile yok. Ne geri satın alma maddesi konmuş, ne satış yerine kiralama yoluna gidilmiş, ne de aradan 2-3 sezon geçip futbolcu kendini geliştirmiş.
    Bu dediğiniz olayın Real Madrid'de olma ihtimali çok düşük olmalı. Ama imkansız değil. Örneğin Matic-Chelsea ilişkisi , Anelka - Psg , Giovinco - Juventus... Size böyle bir sürü futbolcu sayabilirim.. 1.5'a satılıp 22'ye geri alınan topçular vs... Bu durum eğer oyunda aynı takımda sürekli oluyorsa o zaman bir sorun kabul edilebilir. Ama birkaç kez rasgelinen bir durumsa sorun olarak kabul edilemez diye düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by usluu07 View Post
    1- Harry Kane, Jenssen, H.M. Son gibi forvetleri varken Tottenham İcardi'yi aldı. Sanırım böyle transferler devam edecek.
    2- Maç motoru serinin en iyisi olabilir. Bekler daha sakin her oyunumda ben de 7 üzerini ilk onlar görüodu duruldular. Diğer sorular taktikle düzeltmek elimizde tahminimce.
    3-4-5 Rastlamadım.

1.Bu sene benim beğendiğim bir yenilik gelmiş. Her takımın transferde ana bir hedefi var. İlk sezonu bitirdim mesela Real'in ana hedefi Eden Hazard. Guardiola da Manchester City'ye ana hedef olarak Marco Veratti'yi istiyor.

Beşiktaş şampiyon oldu ligde. İki adam aldılar. Biri Perulu oyun kurucu Renato Cabral. Diğeri de Danimarkalı santrafor Cornelius.

Buraya kadar güzel ama burada bir kaç saçmalık var gözüme ilişen onları anlatmam lazım sana.

Beğenmediğim bir diğer şey de kulüpte çok sevilen, yıllarını geçirmiş adamlar büyük takımlardan ilgi gelince gitmek istiyorlar. Buraya kadar normal. Fakat o istedikleri büyük kulüpler yanaşmayınca transfere çok daha ufak takımlara razı oluyorlar. Geis'i Guardiola istiyordu ama teklif yapmadı. Adam bir yıl daha kalıp sevildiği ortamda Guardiola'yı etkileyeceğine gitti Southampton'a imza attı. Goretzka da aynı şekilde Barcelona deyip ligde 10. olan Leicester'a güle oynaya gitti.

2. Maç motoru güzel bence. Bekler dengeli. Kanatlar adam gibi oynuyor ve savunma kesinlikle gelişmiş.

3.
    Bana ikinci sezonun başında olur gibi oldu üç dört maç kazanamayınca. Hemen ilk 11'i ve bazı oyuncu rollerini değiştirdim. Toparladık öylece.

4 Son iki seridir benim oyunlarımda hep o şikayet eden oyuncunun mevkisinde iyi oynayan biri varsa onu bahane ettim ve adamlar da hak verip özür dilediler. Bu sorun geçen sene düzeltilmişti.

5. Bu sürümde süper bir olay var. Eğer anlaştığın genç oyuncu öyle bir niyeti varsa senden söz istiyor. Diyor ki takımı ara basamak olarak kullanmasına izin ver. Bunu kabul edersen ileride büyük takım gelirse direk gider. Kabul etmezsen de ya sözleşme imzalamaz ya da ikna olur sözleşmeyi imzalar. Ben alacağım her futbolcuda ön görüşmelerde bunu reddediyorum ama bu bir bug olabilir : hiçbir futbolcu reddettim diye masadan kalkmadı.

Uzun lafın kısası, al oyna abi.
    Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Ancak ben şu aşamada ikna olmadım. Çünkü bi kere transfer mevzusu yine can sıkacak gibi duruyor. Mesela şampiyon olan Beşiktaş'ın stoper almamış olması çok garip. Kadroda 3 tane bonservisli stoper var. Bunun dışında kulüple özdeşleşmiş adamların saçma sapan takımlara gitmek istemesi benim sinirlerimi bozan bi detay. Çünkü bu olay gerçek hayatta asla böyle değil ve oyunun bütün akışını bozuyor. Yıllarca emek verdiğim takımın her transfer döneminde dağılacak hale gelmesi sinirlerimi bozuyor. Göndersen ayrı sıkıntı göndermesen bütün takımın morali yerlerde.. Ve o moral bi düştü mü taktik de alt üst oluyor. Hiç gerçekçi değil. Sezon başında Sosa Beşiktaş'tan ayrılmak istediğinde kimsenin hocaya gidip hoca Sosa'yı yolla yoksa işler kötü olur dediğini sanmıyorum. Saçmalık.
    Takımların sattığı oyuncuyu geri almak istemesini anlarım. Çok sıkıntı değil.
    Özellikle büyük takımların 3-5 sene sonraki kadroları önemli benim için. Acaba yine saçma sapan transferler yapıp milyon eurolar ödedikleri adamı sezon boyu 2 maça çıkarmadan satıyorlar mı?
    5. madde hoşuma gitti. Ama acaba işlevi var mı? Yani sonuçta sözleşme imzalarken yedek kalacağını belirttiğimiz adam 3 hafta sonra beni oynat diye isyan edebiliyordu. Basamak olarak kullanmasına izin vermediğimiz adam da 1 sene sonra ben gidiyorum diye tutturabilir. Bunları en başından çözseler anlarım. Mesela yedek ya da rotasyon oyuncusu olarak sözleşmeyi asla kabul etmezse bi oyuncu derim ki amenna adam yedek kalmak istemiyor. Ama kabul ettikten sonra beni oynat demesi sinirlerimi bozuyor.

Hala beklemedeyim. Tam sürüm çıksın. Öyle bakacağım.
    Tekrar teşekkürler.

Oyunda ilk sezonumu bitirdim

Sporting Gijon ile kariyere başladım, müthiş bir sezon geçirdim ve ligi 5. sırada bitirebildim.

fakat fm16'dan devam eden sorun bence daha da büyümüş ve durum çok canımı sıkıyor.

Herhangi bir kulup tarafından izlenen her oyuncum, istisnasız hepsi, takımdan ayrılmak istiyor.

Kimisi bu klüpte herşeyi başardım diyor, kimisi daha büyük bir takıma gitmek istiyor ve hiçbir şekilde kalmaya ikna olmuyorlar

bu durumun gerçek hayatla bağlantısının olduğunu düşünmüyorum, ve inanılmaz şekilde sinir bozucu

transfer dönemi geldi çattı ve takımım dağılmak üzere resmen, insanın kariyere devam edesi gelmiyor valla.

her izlenen oyuncumuz takımdan gitmesin diye barcelona bayern münih vs falan yönetmemiz lazım sanırım yoksa bu durumdan kaçamıyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    Oyunda ilk sezonumu bitirdim

Sporting Gijon ile kariyere başladım, müthiş bir sezon geçirdim ve ligi 5. sırada bitirebildim.

fakat fm16'dan devam eden sorun bence daha da büyümüş ve durum çok canımı sıkıyor.

Herhangi bir kulup tarafından izlenen her oyuncum, istisnasız hepsi, takımdan ayrılmak istiyor.

Kimisi bu klüpte herşeyi başardım diyor, kimisi daha büyük bir takıma gitmek istiyor ve hiçbir şekilde kalmaya ikna olmuyorlar

bu durumun gerçek hayatla bağlantısının olduğunu düşünmüyorum, ve inanılmaz şekilde sinir bozucu

transfer dönemi geldi çattı ve takımım dağılmak üzere resmen, insanın kariyere devam edesi gelmiyor valla.

her izlenen oyuncumuz takımdan gitmesin diye barcelona bayern münih vs falan yönetmemiz lazım sanırım yoksa bu durumdan kaçamıyoruz
    aynen katılıyorum ufak caplı takımların en buyuk sorunu bu dediğin gibi buyuk takımları yönetince de oynamayanlar sorun cıkarıyor

çaprazdan ceza sahasına girenlerin, içeride boş arkadaşı varken kaleye vurma sorunları çözülmüş mü?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    çaprazdan ceza sahasına girenlerin, içeride boş arkadaşı varken kaleye vurma sorunları çözülmüş mü?
    Bence bu sorun tarihe karışmış Şahsen çok şahit oldum pas verildiğine

Şu Real ve geri alma olayına bir yazı da ben ekleyeyim. Herkes cevaplamış, alıntı yapmaya üşendim.

Real'in Danilo'yu geri istemesi normal bence. Orada normal olmayan Real'in geri alma maddesi koydurmamış olmaması. Yeterince örnek verilmiş ama G.Saray'a gönderdiği Rodriguez'e bile geri alma maddesi koydurdu. Bir nevi kiralama yöntemimi gibi..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bence bu sorun tarihe karışmış Şahsen çok şahit oldum pas verildiğine
    Attığım gollerin %98'i pas böyle oldu pas verdiler muazzam olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Siralamada onemli bir kaybimiz olmasa da 4 buyuk lig ile arkadan gelen liglerin arasindaki farki buyutunce itibar rakamsal olarak hemen ustumuzdeki ve altimizdaki diger liglerle beraber dustu. Hatta bunun uzerinde halen bazi tartismalar devam ediyor. Itibarda degisiklik olsa da, siralamada yerimiz degismeyecektir.
    daha once alinti yaptim ama sanirim gozunuzden kacti :

onumuzdeki yildan itibaren CL ye katilim statusu ve takim-ulke puanlari hesaplamasi tamamen degisiyor.
    Henuz detaylar aciklanmadi UEFA tarafindan ama bu oyuna yansitilacak mi bu seride ? yoksa FM 17 de ilerleyen yillarda yine ayni statu mu uygulanacak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    daha once alinti yaptim ama sanirim gozunuzden kacti :

onumuzdeki yildan itibaren CL ye katilim statusu ve takim-ulke puanlari hesaplamasi tamamen degisiyor.
    Henuz detaylar aciklanmadi UEFA tarafindan ama bu oyuna yansitilacak mi bu seride ? yoksa FM 17 de ilerleyen yillarda yine ayni statu mu uygulanacak
    Detaylar aciklanmadan yapilabilecek bir sey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

genel olarak oyunda 4-1-2-2-1 ya da 4-2-3-1 kullanırım ki en dengeli sistemler bunlardır kanaatimce lakin 1-2 takımla 4-4-2 denedim ve ne yaparsam yapayım çok fazla gol yedim. 4-4-2 den verim alabilen var mı? (devamlı olarak rolleri değiştirmeme rağmen çok gol atıp çok yiyorum..)

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bence 4-4-2'de bir gelişme var..Belki İsveç 2.Liginde oynadığım içindir..Defansif stoperler iyi değil sanki.4-4-2 oynarken akıcı defansif forvet şart gibi.(orta sahası kalabalık takımlara karşı savunma rolü ile). Sözleşme yenilemelerinde uçuk rakamlar var yine ne yazık ki..

Oyunun tam sürümü bu hafta sonuna doğru çıkar mı?

Yoksa önümüzdeki haftayı mı bekleriz?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IlGiurista View Post
    Oyunun tam sürümü bu hafta sonuna doğru çıkar mı?

Yoksa önümüzdeki haftayı mı bekleriz?
    Kesin tarih 4 Kasım

Liverpool kariyeri açtım ingiltere liginde neler neler oluyormuş baabında. Adamlar güzelim Anfield Road stadını yapmamışlar bile. Köşelerde oyunu veren tv ekranı ve aydınlatma direği mevcut. Keza aynı durum Şaktarın stadı Dombass Arena için de geçerli. Acaba düzeltirler mi? (Bulduğum hataları paylaşmayı sürdürücem.)

sözleşme ve maaş saçmalığı 2016'dan önceki serilerdeki gibi geri dönmüş. oğuzhan, lucas romero, mehmet ekici'yi everton'a istedim. istedikleri maaş sırasıyla 6.5m, 5.4m, 4.5milyon euro. şaşılacak iş gerçekten. oğuzhan'ı beşiktaş'tan everton'a istiyorum benden 6.5 milyon maaş isteyebiliyor. Kendisini hiç kanıtlamamış Lucas Romero da keza 5.4 milyon euro istiyor ve gram aşşağısına razı olmuyor. İmzalama bedeli de inanılmaz derecelerde.
    Böyle bir problem eski bir seride daha vardı 2016'da dikkatimi çekmemişti. Mesela FB'de 31 yaşındaki volkan 33 yaşına geldiğinde yeni sözleşme öneriyordunuz, 2.5 milyon olan maaşını 8.5 milyon istiyordu.
    Eğer bu uçuk maaş saçmalığı devam ederse oynamayacağım bu oyunu.

edit: bir ekleme daha yapayım 34'lük jagielka yeni sözleşme önerdim 5 milyon euro istiyor. sanırım bir önceki maaşı 3 civarındaydı.
    Last edited by Feanaro : 28.Ekim.2016 at 17:55

İngiltere Liginin parasal popülaritesinden kaynaklanıyor muhtemelen ama sonuçta itibarsız oyuncular çok uçuk isteyebiliyorlar üzücü.
    Quote Originally Posted by Feanaro View Post
    sözleşme ve maaş saçmalığı 2016'dan önceki serilerdeki gibi geri dönmüş. oğuzhan, lucas romero, mehmet ekici'yi everton'a istedim. istedikleri maaş sırasıyla 6.5m, 5.4m, 4.5milyon euro. şaşılacak iş gerçekten. oğuzhan'ı beşiktaş'tan everton'a istiyorum benden 6.5 milyon maaş isteyebiliyor. Kendisini hiç kanıtlamamış Lucas Romero da keza 5.4 milyon euro istiyor ve gram aşşağısına razı olmuyor. İmzalama bedeli de inanılmaz derecelerde.
    Böyle bir problem eski bir seride daha vardı 2016'da dikkatimi çekmemişti. Mesela FB'de 31 yaşındaki volkan 33 yaşına geldiğinde yeni sözleşme öneriyordunuz, 2.5 milyon olan maaşını 8.5 milyon istiyordu.
    +Herşey yolunda ilerleyen taktiğim bir anda işlevsiz hale gelip moral ve uyum sorunu yaşayıp puan kaybettim. Çok garip anlayamadım hala.
    +Ceza sahası içinde boştaki adama attırma çok iyi olmuş. Bir değil 3 topçum pas verip al da at dedi

-Stoper aldım röportajda kaleci seçimi yazdı.
    -Spor bilimcinin kontratında yıl 1900 yazıyordu ve profiline tıklayınca açılmadı.
    -Oyuncu profilinde istatistik kısmının ilk özellklerinin yazıları içiçe girmiş.
    Herhalde tam sürümde düzeleceğini umacağız.

İlk sezon transfer bütçesine izin vermesek de takımlar kiralık transferler yapabiliyor. Bu durum ligin gerçek dengesiyle oynayabiliyor kiralamayı nasıl engelleyebiliriz?

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

edit: bir ekleme daha yapayım 34'lük jagielka yeni sözleşme önerdim 5 milyon euro istiyor. sanırım bir önceki maaşı 3 civarındaydı.

yaklaşık 1 haftadır sadece oyunculara bakıyorum ve dediğin gibi maaşlar almış başını gitmiş. Liverpool'la açtım bir oyun. Salzburgdan 17 yaşındaki Upamecanoya teklif yaptım sözleşme penceresi bir açıldı gözlerime inanamadım adam 6 milyon euro istiyor keza Kobenhavenden Ludwig Augustinssonda klübünden 300.000 alırken benden 5.5 milyon euro istedi bu sorunun beta ile mi alakalı yoksa lig popülaritesi,klüp büyüklüğü vs. ilemi tam sürümde göreceğiz. Umarım daha önceki maaş saçmalıkları gibi olmaz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by usluu07 View Post
    Liverpool kariyeri açtım ingiltere liginde neler neler oluyormuş baabında. Adamlar güzelim Anfield Road stadını yapmamışlar bile. Köşelerde oyunu veren tv ekranı ve aydınlatma direği mevcut. Keza aynı durum Şaktarın stadı Dombass Arena için de geçerli. Acaba düzeltirler mi? (Bulduğum hataları paylaşmayı sürdürücem.)
    Statlari tam olarak gercekteki gibi yansitabilmek icin izinleri yok.
    Bu nedenle statlarin ozellikle gercekteki gibi olmamasina ozen gosteriliyor.

Gol attıktan sonra hemen gol yiyorum , savunmalar çok çok kötü kalecilerde keza öyle

27. Default

Müshil ilacı satın al
    Sihirli değnek satın al

gibi komik ifadeler sizde de çıkıyor mu ? Tıklayınca alamıyorsunuz tabi

Ayrıca sakatlıklar can yakıyor, daha ilk hazırlık maçını yapmadan 3 4 oyuncum, maç esnasında da güray 7-9 ay sakatlandı. Bismillah daha 1 hafta oldu..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    yaklaşık 1 haftadır sadece oyunculara bakıyorum ve dediğin gibi maaşlar almış başını gitmiş. Liverpool'la açtım bir oyun. Salzburgdan 17 yaşındaki Upamecanoya teklif yaptım sözleşme penceresi bir açıldı gözlerime inanamadım adam 6 milyon euro istiyor keza Kobenhavenden Ludwig Augustinssonda klübünden 300.000 alırken benden 5.5 milyon euro istedi bu sorunun beta ile mi alakalı yoksa lig popülaritesi,klüp büyüklüğü vs. ilemi tam sürümde göreceğiz. Umarım daha önceki maaş saçmalıkları gibi olmaz.
    Oyunda ilk açtığım Liverpool kariyerinde Pulisic'e teklif yapmıştım. Masaya oturduğunda istediği para;

Bu da 19'luk Donnarumma'ya verdiğim maaş. Özellikleri ve performansı ile net hakediyor; ancak masaya £14M yıllıktan oturdu. Yaşı 19 henüz.

En azından kapalı bir görseli olsa daha tatlı olurdu. Neyse geliştiririz.
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Statlari tam olarak gercekteki gibi yansitabilmek icin izinleri yok.
    Bu nedenle statlarin ozellikle gercekteki gibi olmamasina ozen gosteriliyor.

Ludwig geçen seneki oyunda da yüksek istiyordu ama diğerlerinin yüksek istemesi öncelikle lig kaynaklıdır, ancak diğer genç ve as oynama ihtimali vermediklerimizin yüksek istemesi beta kaynaklı sorun olarak görüyorum.
    Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri