1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İST takımları ve küme düşme

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Baskanlarda ne gibi degisiklik?
    Başkanlarında bir bağlılık derecesi klübü sevme seviyeleri var sanırım yanılmıyorsam, onları yükseltebiliriz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Başkanlarında bir bağlılık derecesi klübü sevme seviyeleri var sanırım yanılmıyorsam, onları yükseltebiliriz.
    Hala anlayamadim.

Baskanlar teknik direktorleri cok cabuk mu kovuyor? Bunu mu duzeltmeye calisiyoruz?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hala anlayamadim.

Baskanlar teknik direktorleri cok cabuk mu kovuyor? Bunu mu duzeltmeye calisiyoruz?
    haha başkanlar klüp çıkmaza girince nakit akışı sağlıyor. Bunun için

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    haha başkanlar klüp çıkmaza girince nakit akışı sağlıyor. Bunun için
    Anladim. O nakit akisi saglama sadece kulubu kurtarmak icin ve zaten her baskan yapiyor. Yapmiyorsa da gorevi birakip, yapacak birisi onun yerine geliyor.

Anladigim kadariyla herkesin rahatsiz oldugu kuluplerin hayatta kalmasi degil, ekstra para girisi saglayip transfer yapmamasi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Anladim. O nakit akisi saglama sadece kulubu kurtarmak icin ve zaten her baskan yapiyor. Yapmiyorsa da gorevi birakip, yapacak birisi onun yerine geliyor.

Anladigim kadariyla herkesin rahatsiz oldugu kuluplerin hayatta kalmasi degil, ekstra para girisi saglayip transfer yapmamasi.
    Yukarda da söylemiştim, gerçekte biz reel miktarlar ile yönetilmediğimiz için değirmen bir şekilde sportif açıdan dönüyor, büyükler bir şekilde transferlerini yapıyor futbolunu oynuyor.
    Ama oyunda her şey kurallara göre işlediği için bizim takımlarda bu kurallara uyuyor ve sonuç olarak ne transfer yapabiliyor ne iyi futbol oynayabiliyor.
    Burada bir çıkmaz var. Bu takımlar gerçekte nasıl ayakta kalıyorsa oyunda da ayakta kalabilmesi gerek. Oyunda gerçekte yaptıkları gibi bir kurallara uymama yada suni rakamlar ile uyma olabilecek mi? Sanırım olamaz, çok zor. Bunun içinde çıkış yolu başkanlarda diye düşündün ama o da mümkün değilmiş. Bir şekilde klüplere para girdisi sağlayarak belki bu durumdan kurtulunur ama o da suni para olur

Transfer yapmamaları büyük sorun. Kimse demiyor ki 10-15 milyon euro versin. Kiralama ve bonservissiz transfer dahi yok.

Daha önce sormuştum cevaplamadınız,

6 ay önce şampiyonluğa oynayan-olan takımın hiçbir önemli oyuncusunu kaybetmeden aylar sonra küme düşmesi ve lige yeni çıkan takımın şampiyonluğa oynaması normal mi?

Bunun cevabını merak ediyorum.

Sırf şu sebepten oyundan soğuduğum için oynamıyorum resmen...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Schneider View Post
    Transfer yapmamaları büyük sorun. Kimse demiyor ki 10-15 milyon euro versin. Kiralama ve bonservissiz transfer dahi yok.
    Fenerbahce ozelinde bir transfer yasagi var. Futbolcu satmadan, futbolcu alamiyor. Sadece bedelsiz kiralik alabiliyor. 2018-19 sezonu sonuna kadar boyle.
    Eger Fenerbahce ilk sezon sonunda futbolcu satmazsa, hic almamasi gayet dogal.
    Yani bence tersten bakiyorsunuz olaya. Fenerbahce'nin elindeki degerli 1-2 futbolcuyu satip, transfer butcesi olusturup, eksik bolgelere transfer yapmamasi anormal olan.
    Zaten satis yapmamisken oyuncu almamasi zaten olmasi gereken.

Ayni sey Trabzonspor icin de gecerli.
    Besiktas icin ise ilk sezon gecerli.

Daha önce sormuştum cevaplamadınız,

6 ay önce şampiyonluğa oynayan-olan takımın hiçbir önemli oyuncusunu kaybetmeden aylar sonra küme düşmesi ve lige yeni çıkan takımın şampiyonluğa oynaması normal mi?

Bunun cevabını merak ediyorum.

Sırf şu sebepten oyundan soğuduğum için oynamıyorum resmen...
    Yanlis anlama ama bu soruyu cevaplamama gercekten ihtiyacin var mi?

Yukarida bir nedenini yazmistim. Betada kontra oyun biraz fazla etkili cunku takimlar fazlasiyla iyi kapanabiliyor.

Buyuk takimlar maclarinin hemen hemen tamamini kontrol veya hucum, diger takimlar ise buyuklere karsi maclarinin hemen hemen tamamini kontra veya defansif oyun ile oynuyor.
    Bu durumda buyuk takimlarin betada kotu performans gostermesi cok da anormal degil.

Dun yayilan beta ayni zamanda daha guncel mac motorunu da iceriyor. Onu da bir dene istersen.

Mesaj Yetkileri