1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: FM 2017 Oyunda Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Benim başıma gelirse ses çıkarma hakkım yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by martymcfly View Post

Liverpool 3 gol atıp nasıl kazanamadı o maçı hayret

3D maç izlerken tam orta noktada korner bayrağına benzer bir bayrak çok kısa süreliğine de olsa görünüp kayboluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Böyle puan durumu,böyle fikstür mü olur kardeşim Neredeyse şampiyon olacağız derken,belki avrupa kupalarına bile gidemeyeceğiz.

Bu oyunlarda da bir şekilde şike olduğunu düşünüyorum. Oyunu henüz almadığımdan dolayı şu an oynadığım Fm 2016 kariyerimde namağlup şampiyon olan Beşiktaş'ım son maçta Avrupa Ligi'ne gitme mücadelesi veren Fenerbahçe'ye karşı çok kolay müdahale edebileceği halde 2 adam kaçırma, 1 kendi kalesine gol ile 3-0 geri düşüp adamlar bu skorla garantileyince 5-3 yenildim. Bu arada 3 golümden 1i kendi kalelerine biri de çok basit pozisyonda adam kaçırma ile oldu sanki teşekkür eder gibi.
    Quote Originally Posted by martymcfly View Post

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ferdiozan View Post
    Bu oyunlarda da bir şekilde şike olduğunu düşünüyorum. Oyunu henüz almadığımdan dolayı şu an oynadığım Fm 2016 kariyerimde namağlup şampiyon olan Beşiktaş'ım son maçta Avrupa Ligi'ne gitme mücadelesi veren Fenerbahçe'ye karşı çok kolay müdahale edebileceği halde 2 adam kaçırma, 1 kendi kalesine gol ile 3-0 geri düşüp adamlar bu skorla garantileyince 5-3 yenildim. Bu arada 3 golümden 1i kendi kalelerine biri de çok basit pozisyonda adam kaçırma ile oldu sanki teşekkür eder gibi.
    Bu da bizim oyunda iyi yansıtıldığımıza bir örnek bence

Bu arada Fenerbahçeliyim bilen arkadaşlar bilir, tamamen şakasına yazdım. 2 gün sonra girdiğimde bu alan karışmış olmasın rica ediyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

En azından ben sizi anladım, kendi takımıyla da dalga geçebilmek güzeldir ki zaten Türkiye'de temiz takım yoktur, geçmişinde ya da bugününde, varsa da bir elin parmaklarını anca bulur.
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu da bizim oyunda iyi yansıtıldığımıza bir örnek bence

Bu arada Fenerbahçeliyim bilen arkadaşlar bilir, tamamen şakasına yazdım. 2 gün sonra girdiğimde bu alan karışmış olmasın rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son hafta BJK-FB, GS-Bursa, Trabzon-Başakşehir maçları.Böyle bir son hafta gerçekte olsa,rating rekorları kırar sanırım

Mesaj Yetkileri