Ben de uzun yıllardır forum sitelerin de bulunmuyordum. En son 2009 da başka bir sitede kariyer hikayesi anlatmıştım
Fenerbahçe ile ikinci sezonumdayım şu an. İlk sezon Lig şampiyonluğu, Türkiye kupası ve ardından sezon başlarken Süper kupayı aldık. Avrupa'da pek başarılı olamadık o ayrı

Lig de çok rahat şampiyon oldum diyebilirim, ilk haftalardan itibaren aldığım liderliği hiç bırakmadım. İdeal 11 ile gitsem belki namağlup şampiyon bile olabilirdik ama takım huzurunu bozmamak için rotasyonlu gittim hatta son 5-6 hafta tamamen yedek oyuncularla çıktım ki zaten o şekilde maç kaybettim

As kadro ile sadece Galatasaray deplasmanında kaybettim o da 4-4-2 ile oynadığım için, zorlu deplasmanlarda 4-3-2-1 oynuyorum aslında ama gaza gelip çift forvetle saldırdık ve cevabımızı aldık
Planlama her zaman için önemli. Ben daha kasım aylarında gelecek sezon için planlar yapmaya başlarım, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyunculardan beğendiklerimi listeye ekler ilk olarak onları transfer hedefime alarak gelecek sezon kadrosunu oluşturmaya çalışırım. Taktik ise en önemlisi, sezon başında taktiğini oturtamadıysan sonrası daha zor oluyor ve başını çok ağrıtıyor... Kısa süreli sakatlıklar benim daha çok işime geliyor

rotasyon için bir sebep oluyor adeta, böylece sakat oyuncu oynayamadığı maçlar için mızmızlanamıyor. Oynayan oyuncuların her zaman moralleri iyi olur ve maç öncesi, devre arası ile maç sonu konuşmaları da gerek maç için gerekse moral için önemli faktör onlara da dikkat edilmesi lazım.. Gelir gider konusunda ise şu an benim de elim kolum bağlı, sadece Fenerbahçe mi bu kadar kısıtlanmış bilmiyorum onu başka kariyerlerde anlayacağım artık.