Arkadaşlar merhaba, FM 17'de adeta ızdırap çekiyorum Galatasarayla çok zor olmuş. Maaş giderim şu anda 37m. Kulüp ise yıllık 45m veriyor ama para bazen 0lanıyor, bazen 5-6m'ye kadar çıkıyor. Hiçbir oyuncu alamadan yeni sezona başladım gördüğünüz gibi, ilk devreyi forvette sinanla tamamladım. Burada bahsedilen genç yetenekleri sonradan fark ettim ve şimdi de parasını verip alamıyorum Romeroya falan 7-8m çekiyorlar.
Sizce taktiğimde sorun var mı? İlk sezonu bu taktikle ve daha iyi bir kadroyla 3. bitirdim, şu anda şampiyonluğa doğru gidiyorum. Avrupa Ligi'nde grubu çıktım. Fakat ne oyuncu alabiliyom ne bişe, 3. sezon ne yapacam bilmiyorum duvarları yumrukluyorum evde sinirden ağlamak üzereyim. Muslera bedavaya gitti, podolski 1m'ye, Cavanda 1.5m falan sırf sattım herkesi para gelsin diye.
Aklımı yitirmek üzereyim bir tavsiye verin, 3. sezon bu takımı nasıl toparlarım şampiyon olamam diye çok korkuyorum. Şampiyon olsam bütçede düzelme olur mu, kulüpte 276m borç var.
Not: 3. sezon kaleci olarak Munirle anlaştım ucuza bedava. Sneijder da bedava gidicek. Kanatlarımı da satmayı düşünüyorum ama yerine ne yapacam bilmiyorum. Ne olur forvet tavsiyesi verin, çünkü forvetsiz kalacam seneye Diaz madrid'e geri dönecek ve paftan çıkan Adem Şeker hariç kimse yok. Adem gerçekten çalışkan, soyadı gibi şeker gibi bir çocuk ama daha 17 yaşında ve bu takıma yeterli değil. Onunla devam etmeyi göze alamam şampiyonlar liginde, bana uygun bir forvet tavsiyesinde bulunun lütfen kendime gelemicem yoksa.