1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kiralama tekliflerinde "satın alma opsiyonundaki" önemli durum!!

Hybrid View

Bir sorum olacak. Acaba kiralık sözleşmesi bitince bu oyuncuları satın alma opsiyonunu kullanarak kadrona katabildin mi?

Quote Originally Posted by eran82 View Post
    Bir sorum olacak. Acaba kiralık sözleşmesi bitince bu oyuncuları satın alma opsiyonunu kullanarak kadrona katabildin mi?
    evet

ara transfer dönemindeyim. benficadaki nelson semedo'yu 150 bine kiraladım şimdi de yıllık 1.5 milyona 3 yıllık sözleşme imzalatacağım.

benim dediğim de bu zaten. Adamın 2,5 m euro boservis bedeli var. bonservis opsiyonu olarak 50m euro istiyorlar. benim opsyon bedelim 2m euro civarı. oyunun dengesizlği bugla dengelenmiş.

benim dediğim de bu zaten. Adamın 2,5 m euro boservis bedeli var. bonservis opsiyonu olarak 50m euro istiyorlar. benim opsyon bedelim 2m euro civarı. oyunun dengesizlği bugla dengelenmiş.
    bu durumu yorumlayacak kadar bilgili değilim burada editörler var onlar daha iyi bilir ama TUANZABE, NELSON SEMEDO, MARCO ASENSIO, RICARDO KISHNA gibi oyuncuları en fazla 300 bin ile kiraladım. senin JESUS fazla olmuş, 100 binden başlatsaydın 150ye anlaşırdın.

bonservis bedeline yakın olarak kiraladığım 2-3 oyuncuyla da imzaladım ve onları oynatacağım. ama yüksek maliyetli oyuncular için aynı şeyi yapmak istemiyorum çünkü oyunun tadı kaçar.

Mesaj Yetkileri