Quote Originally Posted by SirAlexdeSouza View Post
Ve Siz futbolcuları Transfer edeceğiniz zaman neye göre karar verip alıyorsunuz ?

Bu soruna cevap vermek istiyorum; 2005 den beri bu oyunu oynarım ve bugüne kadar hiç bir yan program veya editör vb şeyler kullanmadım. Oyuncuların pozisyonlarına göre belli başlı olmazsa olmaz özellikleri vardır.

Mesela bir savunma oyuncusu için en belirgin özellikler: kafa vuruşu - markaj - top kapma gibi teknik özellikler aynı şekilde fiziksel ve zihinsel özellikler...

Mesela bir kanat oyuncusu için en belirgin özellikler: teknik - orta yapma - dribbling gibi teknik özellikler, hız - hızlanma fiziksel özellikler vs

Aynı şekilde diğer tüm oyuncuların pozisyonlarına göre olmazsa olmaz özellikleri vardır. Ben ihtiyacıma göre özelliklerine bakarak oyuncu transferi yapıyorum, yani hızlı bir kanat oyuncusuna mı ihtiyacım var veya sağlam kesici bir ön liberoya mı... Benim için bir ön libero nasıl olmalı ? mesela; teknik olarak top kapma, markaj, pas, uzaktan şut vs fiziksel olarak da güç, denge vs hangi özelliklere sahip oyuncuya ihtiyacım varsa ona göre transfer yapıyorum...
Teşekkür ederim kardeşim cevabın için bende onlara dikkat ediyorum özelliklerine göre son nokta son püf noktası var mıdır diye sizinde bilgileriniz merak ettim.