Merhaba arkadaşlar Genie Scout kullanmadan bunun bir yolu var mıdır ? Yani değerlerini hesaplayıp şimdiki potansiyelini bulabilir miyim ? Yada verimli olup olmayacağını nasıl anlarım.
Ve Siz futbolcuları Transfer edeceğiniz zaman neye göre karar verip alıyorsunuz ? Gözlemciler değerlendiriyor ama benim asıl hedefim iki oyuncu arasında kalınca ikisine de yararlı yazıyor ama hangisini transfer edeceğime nasıl karar vermeliyim
Karşılaştırarak mı yapayım ?
Futbolcuları değerlendiren arkadaşlar neye göre değerlendirip transfer edilip edilmeyeceğine size katkı sağlayacağına neye göre inanıp değerlendiriyorsunuz. Bilgi verirseniz mutlu olurum.

Alıntılı Yanıtla

genie scout tan daha etkili sonuc veriyor. bazı oyuncular Pa sının dısında sıra dısı performanslara imza atıyorlar.
'' Montolivo '' Bu Söylediğini özellikle deneyeceğim tabi önce iyi bir gözlemci ile anlaşmam gerek. Önereceğiniz gözlemci varsa isimlerini belirtirseniz sevinirim. '' SirAlexdeSouza'' Kardeşim iki alıntı yapamadım kusura bakma O dediğin olayı yapıyorum dediğin gibi özellikler önemli ama bazen aldığın oyuncu iyi performans sergilemiyor Rapordaki özellikle yukarıda arkadaş belirtti İstikrar büyük maçlar vs onlara daha dikkat etmek gerekiyor tabi gizli özellikleri açmak daha iyi bilgi alabilmek için en az iki yada 3 iyi gözlemciye rapor istemek lazım.. Gözlemci ekibimi kurmak için fikirlerinizi bekliyorum Herkese teşekkür ederim.