Herkese ilgi alakası için teşekkür ederim. Gerçekten sabır gerektiren bir şey bu oyun. Her şeyiyle ilgilenmek istiyorsan oturacaksın kalkmayacaksın yada notlarını iyi alacaksın bağımlısı oluyorsun. Süper ligde ki mali kriz bence çok yerinde olmuş öyle hemen doğrultamıyor sun uğraşıyorsun çok eğlenceli oluyor. Doğru dürüst transfer etme şansın yok tanımmış oyuncuları vs. Bu sefer takımına gelebilecek oyuncular arasında en kötünün bile iyisini ayıklayabilmek için inceliyorsun tek tek ince ayrıntısına kadar. Trabzon Spor dan Ersun Yanal ayrılınca Teklif geldi Konya Sporu bıraktım. Dün öğleden sonra 16:00 da oyuna başladım bugün sabah 09:00 alabildim kendimi oda zar zor.'' Montolivo '' Bu Söylediğini özellikle deneyeceğim tabi önce iyi bir gözlemci ile anlaşmam gerek. Önereceğiniz gözlemci varsa isimlerini belirtirseniz sevinirim. '' SirAlexdeSouza'' Kardeşim iki alıntı yapamadım kusura bakma O dediğin olayı yapıyorum dediğin gibi özellikler önemli ama bazen aldığın oyuncu iyi performans sergilemiyor Rapordaki özellikle yukarıda arkadaş belirtti İstikrar büyük maçlar vs onlara daha dikkat etmek gerekiyor tabi gizli özellikleri açmak daha iyi bilgi alabilmek için en az iki yada 3 iyi gözlemciye rapor istemek lazım.. Gözlemci ekibimi kurmak için fikirlerinizi bekliyorum Herkese teşekkür ederim.