Quote Originally Posted by perpetua View Post
Oyunu kimsenin nasil oynamasi gerektigi konusunda ders vermeye niyetim yok. Ancak oyuncunun PA'sini ogrenmek icin editor vs. kullanmak bence oyuna gercekcilik arayanlarin yapamamasi gereken bir sey.

Gozlemcilerin size potansiyeli raporlarken hata yapmasi kadar dogal bir sey olamaz. Gercekte en iyi gozlemciler bile hata yapabiliyor ve eger yapay zeka'nin da kullandigi gozlemcileri degil, oyun disi kaynaklari kullanarak takim kurarsaniz yapay zeka'nin sizinle rekabet etme sansi yok. Bazen hatali transferler yapmayi, yanlis oyunculari almayi goze alarak oynamak bence daha zevkli. Hatta zaman zaman yetenegi ve/veya potansiyeli dusuk olmasina ragmen sizin oyun tarziniza uygun oyunculari kullanarak basarili olabilirsiniz. Ustelik bu oyuncular yuksek maas veya baska takima transfer olmak isteyerek sizi yari yolda birakmayacak oyuncular olacaktir.
aynen öyle scout kullanarak oynamışlığım var alt yapımı geleceğin yıldızlarıyla doldurmuştum bu oyuncuların yıldız olduğunu göremedim çünkü çabuk sıkıldım kariyerden ama geleceğin yıldızını bizim bulmamızın keyfi ayrı oyun o şekilde daha zevkli oluyor