Ne denebilir bilmiyorum kiAllah sabır versin. Alışma dönemi umarım kısa sürer
Ne denebilir bilmiyorum kiAllah sabır versin. Alışma dönemi umarım kısa sürer
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
ENDONEZYA NUSWANTARA LİGİ
1. HAFTA
Ligin ilk haftasında deplasmanda 2-0'dan gelerek 1 puanı almayı başardık.
2. HAFTA
İki kez öne geçtiler, iki kez yakaladık ama maalesef 3. ataklarında kornerden gelen topta karambolde 3. gollerini attılar. 2. yarıda baskılı oynamamıza rağmen maalesef golü bulamadık.
3. HAFTA
Bu kez de biz iki kez öne geçtik fakat maalesef üstünlüğümüzü koruyamadık. İlk 3 hafta sonunda galibiyetimiz yok.
4. HAFTA
İlk galibiyetimizi 4. haftada alabildik. Tek golle 3 puana uzandık.
5. HAFTA
Üst üste ikinci galibiyetimizi de aldık. Takım biraz biraz toplandı ve taktiğe alışmaya başladı. Deplasmanlarda mağlup olmuyoruz. (1G, 2B)
6. HAFTA
Deplasmanlarda ortaya koyduğumuz oyunu maalesef içeride ortaya koyamıyoruz. Üç oyuncu değiştirme hakkımızı kullandıktan sonra oyuncumuzun da saktlanmasıyla 10 kişi kaldık. Son dakikalarda belki 1 puan için bastıracakken eksik kalmamız nedeniyle bir gol daha yedik ve sahadan mağlup ayrıldık.
ENDONEZYA NUSWANTARA LİGİ PUAN DURUMU
İlk 6 haftanın sonunda 4. sıradayız. Yönetimin beklentisi ligi orta sıralarda bitirmek. Ben ilk yarıya kadar ilk 5 içerisinde kalıp ligin ikinci yarısında çıkışa geçerek ilk 2'de bitirip üst lige yükselmeyi hedefliyorum ama bakalım takım bu reaksiyonu verebilecek mi?