1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: 4231 Sorunsalı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Kendi açımdan dm kullanmadan defans ağlıyor, amc olmayınca da yeterince pres yapamıyorsunuz.
    4231 den de vazgeçemediğim için asimetrik diziliş tek çare oldu. dm ortada, mc ve amc çapraz idare ediyor.
    Hocam çift dm dene. Biri kesici diğeri oyun kurucu olsun. İkisinede destek görevi ver. Kanatları orta sahaya çek ikisinede hücum görevi ver. Amc içinde gizli forvet rolünü önerebilirim. Birde böyle dene.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Hocam çift dm dene. Biri kesici diğeri oyun kurucu olsun. İkisinede destek görevi ver. Kanatları orta sahaya çek ikisinede hücum görevi ver. Amc içinde gizli forvet rolünü önerebilirim. Birde böyle dene.
    Unitedla oynadığım için 2 dm biraz ayıp olur ama maç içinde skoru korumak için kullandığım bir diziliş.
    Betanın ilk haliyle açtığım save e devam ediyorum, pek başarılı değilim ama bırakamadım bu kadar ilerlemişken. Patchler geldikçe sallanıyor taktik heralde bilemedim.

413(mc)2 de hem topa sahip olmak için hem de gol yememek için ideal ama transferleri ona göre yapmak lazım kanatlar yedek kalıyor.

Mesaj Yetkileri