1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gerçek Kırmızılılar | Shelbourne | V. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

maniyisayı alacaktım bende gelmedi sezon başı

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    maniyisayı alacaktım bende gelmedi sezon başı
    Biz de para olmayınca böyle oyuncularla ilgilenemiyoruz bile

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

SEZON ÖNCE TRANSFERLER

GİDENLER

Geçen sezonun kadrosundaki oyunculardan sözleşmesi bitenleri serbest bıraktık ve teklif gelen tüm oyuncuları sattık. İyi bir gelir oldu bizim için satışlar.

GELENLER

Taktik ve kadromuza uygun alternatifli bir kadro kurmak açısından bütçemize uygun isimleri takıma kazandırdık. Benim transfer felsefem genellikle bedelsiz oyuncuları almak üzerinedir. Zaten bonservis ödeyecek paramız da yoktu.

ÜÇ ÖNEMLİ TRANSFERİMİZ

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLARI

İlk iki hazırlık karşılaşmasında kendi taktiğimle sahaya sürdüm takımı ve başarılı bir oyun ortaya koydular. Fakat çok memnun kalmadığım için üçüncü hazırlık maçında Barcelona Tiki Taka taktiğini denemek istedim. Oyuncular bu taktiğe kötü reaksiyon gösterince tekrar kendi taktiğime dönüş yaptım. Başarılı sonuçlar aldığımız ve sakatlığın olmadığı güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Umarım aynı etkiyi sezon içerisinde de görebiliriz.

VELUYEKE ZULU KUPASI

Her sezon öncesi geleneksel hâle getirdiğimiz hazırlık turnuvasına bu sezonda devam ettik. "Maritzburg United Efsanelerini Anıyor" etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz turnuvaya kulübün sevilen kişilerinden Veluyeke Zulu'nun adını verdik. Turnuvaya Güney Afrika'dan, Real Last Action FC, KZN Academy ve Mhlathuze Rangers katıldı. Turnuvayı Maritzburg United birinci, Mhlathuze Rangers ikinci, Real Last Action FC üçüncü olarak tamamladı.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ

1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

4. HAFTA

5. HAFTA

GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ PUAN DURUMU

Sezona çok iyi bir giriş yaptık. İnşallah bu performansımızı sürdürebiliriz.

Mesaj Yetkileri