maniyisayı alacaktım bende gelmedi sezon başı![]()
maniyisayı alacaktım bende gelmedi sezon başı![]()
SEZON ÖNCE TRANSFERLER
GİDENLER
Geçen sezonun kadrosundaki oyunculardan sözleşmesi bitenleri serbest bıraktık ve teklif gelen tüm oyuncuları sattık. İyi bir gelir oldu bizim için satışlar.
GELENLER
Taktik ve kadromuza uygun alternatifli bir kadro kurmak açısından bütçemize uygun isimleri takıma kazandırdık. Benim transfer felsefem genellikle bedelsiz oyuncuları almak üzerinedir. Zaten bonservis ödeyecek paramız da yoktu.
ÜÇ ÖNEMLİ TRANSFERİMİZ
SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLARI
İlk iki hazırlık karşılaşmasında kendi taktiğimle sahaya sürdüm takımı ve başarılı bir oyun ortaya koydular. Fakat çok memnun kalmadığım için üçüncü hazırlık maçında Barcelona Tiki Taka taktiğini denemek istedim. Oyuncular bu taktiğe kötü reaksiyon gösterince tekrar kendi taktiğime dönüş yaptım. Başarılı sonuçlar aldığımız ve sakatlığın olmadığı güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Umarım aynı etkiyi sezon içerisinde de görebiliriz.
VELUYEKE ZULU KUPASI
Her sezon öncesi geleneksel hâle getirdiğimiz hazırlık turnuvasına bu sezonda devam ettik. "Maritzburg United Efsanelerini Anıyor" etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz turnuvaya kulübün sevilen kişilerinden Veluyeke Zulu'nun adını verdik. Turnuvaya Güney Afrika'dan, Real Last Action FC, KZN Academy ve Mhlathuze Rangers katıldı. Turnuvayı Maritzburg United birinci, Mhlathuze Rangers ikinci, Real Last Action FC üçüncü olarak tamamladı.
GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ
1. HAFTA
2. HAFTA
3. HAFTA
4. HAFTA
5. HAFTA
GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ PUAN DURUMU
Sezona çok iyi bir giriş yaptık. İnşallah bu performansımızı sürdürebiliriz.