Transferler gayet iyi hocam
Transferler gayet iyi hocam
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Küçük Zidane mi gördümbunun yanına küçük hagi de olabilir hocam
ADANA DEMİRSPOR
Enes'ten kuşkum yok zaten benim 4. sezonumda bile Beşiktaş'ta kiralıkken gol kralı oldu. Tabi bizim olmaması üzücü. Onuda alırız sıkıntı yok
Enes gidince Enzo bize 1 sezon daha yeter teknik bi futbolcu ne de olsa
Barış Yardımcı'yı bi arkadaşım bana Şener'i satınca alırsın idare eder ligte diye önermişti ama Özer gelince transferden vazgeçtim. Sende görünce de şaşırmadım değil
Emre Çolak zaten takımın beyni olacaktır diye düşünüyorum.
Ben Reeves kısa vadede para kazandırabilir, dikkat
Kısaca yazdığım gibi gayet başarılı transferler
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bir zidane daha var onuda alacağız inşallah.Hagi de şuan ne kiralık nede bonservisi ile gelmek istemiyor.Ama onuda istiyorum varsa seninde bildiğin futbolcuların çocukları onlarıda alalım![]()
Enesi şuan ikinci yarılar alıyorum oyuna genç semih gibiPara kazanalım artık
![]()
Süper Lig Başladı
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
Süper Lige süper başladık.İlk hafta Gs ye karşı 2 - 0 dan geldik son dakika 3 puanı alabilirdik ama olmadı.Takım şuan umut veriyor ama futbolcularla ilgili sorunlarım var.Bazıları mutsuz ama iyi ilerliyoruz.
Bize teşekkür etmen lazım bize ayıp.Bu arada genç yeteneğimiz Emrah da Milli takımda.
ZTK Grupları
Bu sene bu kupada yarı final görmemiz lazım.
İlk 8 haftaya bakıldığında göztepe için şampi diyelim şimdiden bence![]()
bak o son 2 maç işi bozmuş işte![]()
Pablo Forlan oğlu Diego var biraz yaşı varCarles Busquets oğlu Sergio var o da biraz pahalıdır
yok ben genç isterim dersen
Zlatko Zahovic oğlu Luka Zahovic
Sejad Halilovic oğlu Alen Halilovic
Roger Lukaku oğlu Romelu Lukaku
Şuan aklıma gelenler bunlar![]()
ADANA DEMİRSPOR
Benim Efsane Golcülerimden Biri Djibril Cisse ile Beraber Eidur Gudjohnsen'indir. Oğlu Sveinn Aron Gudjohnsen Var. Babası Gibi O da İyi Olacak İnşallah![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
@BaGa TaRKaN hocam bende bir şey unuttum derken aklıma sen getirdin Gudjohnsen unuttuk ne yazikki. Hatırlatma için teşekkürler
ADANA DEMİRSPOR
Transferlerin cok iyi kardeşimsabır sezonu degilde tam başarı sezonu olsun bu sezon
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
11.Hafta
2-0 ardından durum 2-2 olunca endişelendim sinirlendim ama Enes bize 3 puanı getirdi.
12.Hafta
Enesin son dakika golünden sonra dedim ilk 11 oynasın.Bizi mahcup etmedi.İki forvetim de çok iyi gidiyor.
13.Hafta
Şu maçta yediğim gollerin ne kadar komik olduğunu anlatamam.Bu maçtan da 3 puanla ayrılmalıydık.Hala çok gol yiyoruz.
Rooney müthiş olmuş. O ölüsüyle ligde muazzam katkı saglar. Dogru mevkide oynatabilirsen eger
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Niye Buca stadında oynuyorsun, yeni stat yapılmadı mı ?
Abi daha kariyerine bakma fırsatım olmadı bi baştan başlayayım güncele geleyim eşlik edicem buralara.