1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Nerde eski FM oyuncuları

Hybrid View

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Başlığı görünce "Bi furkan Baştan vardı FM 2006'da... Serkan Gedik'i hatırlayan var mı?... Boyd Mwila neydi bee... Tsigalko'yu bilmeyen adam değildir!... Timur Altınhan adam mıdır?... Libis Arenas gerçekte Muslera'dan daha iyi" gibi içerikler göreceğimi sanıyordum

Ama gerçek bu, yaş 33'e dayandı, üniversitedeyken bol bol sabahlar, kariyerler yapar, yamalar hazırlardım... Evlendik, iş güç sahibi olduk ve malesef "büyüdük"... eski muhabbetler evet yok, hem sosyal medya etkisi, hem de hayatımızı zamana uydurmak bizi bu hale getirdi...

O değil de Pablo Vitti, Gustavo Oberman'dan daha iyiydi bence :P

o değil de shaktarda bir adam vardı büyük adam olacak derdim iptal oldu hatırlayamadım adını aghaovic gibi bişeydi birde hammary takımından kenny bakircioglu vardı Türk diye alırdım ayrıca Ugur Yıldırım vardı frikikleri 20 idi efsane adamdı... Mehmet School de son zamanlarını yakalardık... )

hagi efsanesi baska idi o dönemler figo trezegeut veron zidane paul school andry cole ve york ikilisi man utd. unutulmaz forvetleri vs vs ahhhh ahhh yaşlandık be bizim jenarasyon..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ugurbeckham View Post
    o değil de shaktarda bir adam vardı büyük adam olacak derdim iptal oldu hatırlayamadım adını aghaovic gibi bişeydi birde hammary takımından kenny bakircioglu vardı Türk diye alırdım ayrıca Ugur Yıldırım vardı frikikleri 20 idi efsane adamdı... Mehmet School de son zamanlarını yakalardık... )
    Unutur muyum hiç Julius Aghahowa

99/00'da da Taribo West free'deydi. Ne günler ya valla hatırladıkça bi garip hissediyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Unutur muyum hiç Julius Aghahowa

99/00'da da Taribo West free'deydi. Ne günler ya valla hatırladıkça bi garip hissediyorum.
    hayal gücümüzü kullanarak oynardık oyunu önümüzde yazan yazılara göre şöyle gol oldu yok bu böyle atmıştır kesin diye hayallere dalardık ne zamanlardı be cidden düşününce bende garip oluyorum... kaç sene geçmiş farketmeden oysa hala dün gibi?

Mesaj Yetkileri