1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    2.5 sezonda 2 lig, 2 ŞL, 2 Avrupa süper kupası, 2 tane Dünya Klüpler Kupası ve lig kupası ile lig süper kupası aldığım takımdan şampiyon olduğum maçın ertesi kovuldum. Üstelik yönetimin benden beklediği her şeyi yapmıştım. Hiçbir kulvarda onların isteklerinden aşağı sonuç almadım. İş durumum da sürekli çok güvenli ve dokunulmaz arasında gidiyordu. İstelikleri kulüp felsefelerini de uyguladım. Sinirden kudurdum evde akşam akşam.
    Ne yaptın kardeşim sen başkanın karısına mı yazdın

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Ne yaptın kardeşim sen başkanın karısına mı yazdın
    Sorma ya. Abi zaten başkandan ne istesem reddediyordu şerefsiz. O ara kıllanmıştım. Şampiyon olduk ertesi maç beni kutlayıp bir gün sonra da kovdu. Yerime de Benfica'yı 3. yapan Rui Vitoria çapsızını getirdi. Rapçi olsam diss atardı şerefsiz başkana ya da bilsem tüm bütçeyi gidip kazma bir adama gömerdim intikam için.

Diğer oyunlardaki sinir bozucu bir durum FM 17'de de mevcut; hem ara hem de yaz transferinin son gününde ortalıkta izleme falan da yokken bir oyuncunuza gelen teklif ile her şeyin birbirine girmesi.

Hele ki genç ve potansiyeli yüksek, sizin için önemli bir oyuncuysa büyük takımlar gelip salça oluyor, komik teklifler yapıyor. Doğal olarak kabul etmiyorum ve oyuncu ciddi problem çıkartıyor. Bari teklif yapacaksınız, bütün ay neredeydiniz be birader...

Mesaj Yetkileri