Hepsini okudum oldukça keyifli devam ediyor kariyer. Transferlerin genel olarak fena değil ama sanki biraz daha ses getirici transfere ihtiyacın var Griezman'da olduğu gibi
Hepsini okudum oldukça keyifli devam ediyor kariyer. Transferlerin genel olarak fena değil ama sanki biraz daha ses getirici transfere ihtiyacın var Griezman'da olduğu gibi
steam : aytekin79
teşekkürler.
teşekkür ederim abi.
FF kupası ve EFL kupasını müzemize görürerek Çifte zafer yaşıyoruz !
iki kupada da yenilgi yüzü görmeden , Newcastle ı çok üzerek kupaların dışına itiyoruz.
gözler artık Şampiyonlar Liginde yani Avrupanın en büyük kupasında. Gruptan nağmalup lider çıktık. 2.turda rakip Sevilla ;
Sevillayı ve Barcelonayı çok kolay geçiyoruz fakat Feyenoorda deplasmanda farklı yeniliyoruz. Evimizde ki 2-0 lık galibiyet hiç bir işimize yaramıyor ve kupada saf dışı kalıyoruz.
ŞEHİRDE ARTIK TÜM GÖZLER PREMİER LİGDE.
ve MANCHESTER UNİTED İS CAME BACK.
2 sezondur kıl payı kaçan şampiyonluklar sonunda inandık ve başardık. Artık deyim yerinde ise zirveye kazık çakma vakti.
Ertesi gün ;
'' Güzel bir uyku ve GÜNAYDIN Manchester. Günaydın Manchester United ! Glory ! Günaydın başkan Woodward. Başkan Woodward mı ? Hey ! başkan senin ne işin var burada. Bu ne güzel bir sürpriz. ''
- '' Günaydın Jose , çok mutlu görünüyorsun. ''
'' Sanırım bunu hakettim başkan. Ne dersin ? ''
- '' Elbette ! seni kulüp binasına götürmeye geldim. Çabuk hazırlan ve hemen çıkalım. Asıl başkan kulüp binasında bizi bekliyor. ''
Suratımızda salak gülücüklerle birlikte başkanla kulüp binasına doğru yol alıyoruz. Şehir çok neşeli ve renkli. İnsanlar mutlu herkesin yüzü gülüyor. Sanırım bir şeyleri başarıyorum. Bu inanılmaz mutluluk verici.
'' Başkan ! Şehirdeki bu mutluluğun sebebi ben olmalıyım. hah ''
Kulüp binasına giriş yapıyoruz. Toplantı odasında Glazer kardeşler bizi karşılıyor.
A.G. = Avraam Glazer
AG '' Hey şampiyon , sen harikasın ! hoş geldin ''
'' Teşekkürler başkan , her şey sizin desteğiniz sayesinde. ''
AG '' Jose her zaman arkandayım. Sen bizim aradığımız kansın. Buradan başka bir yere gitmeyi aklından dahi geçirme. ''
'' Hayır başkan , kesinlikle. Ben buraya bir kulübü yeniden ayağa kaldırmaya geldim. Hiç bir yere gitmeye niyetim yok. ''
AG '' aa Jose seni buraya asıl çağırma sebebim takımın içindeki sorunlar. Ne yapmayı planıyorsun. Artık ben de bu işin içindeyim Jose , fikirlerimiz birbirimiz için önemli olmalı başarıya giden yol buradan geçer. ''
'' Elbette başkan , sizi anlayabiliyorum fakat ? takım ve ben çok yorgunum sanırım biraz tatile ihtiyacım var bu gibi problemler için çok erken. Özür dileyerek bu toplantıyı ertelememiz gerekmekte. ''
AG '' Seni anlıyorum Jose 2 hafta sonra tekrar burada toplanalım. Takımın içinde problemler mevcut ve çözmemiz gerekli biliyorsun ''
'' Evet başkan , biliyorum. Çok değişik şeyler olacak buna kendini hazırla istersen.''
Kulüp binasından ayrılıp mutlu ve neşeli Manchester sokaklarına atıyorum kendimi. Derin bir nefes alıyorum. Harika ! Bu anın tadını çıkarmalıyım.
İnsanlar benimle selfie çekiyor ve inanılmaz sevgi gösterilerinde bulunuyorlar. Bu şehre sanırım yavaş yavaş aşık oluyorum. Glory !